Ücretsiz Site Kurma ( Yeni Başlayanlar İçin )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başarılı olmuş teşekkürler kardeşim devamı gelsin.

İsteyenler için script gerek duymayan sitelerde vardır ücretsiz wixy

Kralsın Annemler Bi İşletme Kurmayı Düşünüyodu Siteyi Nası Yapıcaklarını Bilmiyolardı Teşekkürler

Öncelikle Bu Konu (YENİ) Başlayanlar İçindir!

Site kurmak aslında basittir. Sadece bir hosting & Domain'iniz olması yeterlidir.

Free olarak (Byethost, Epizy, Freenom) gibi siteler free olarak destek vermektedir.

Ücretsiz kayıt olup hostunuzu alın aldıktan sonra FTP bilgileriniz gelecektir.

Google'den FTP Filezilla programını indirip hosting firmasının size vermiş olduğu bilgileri sol üst panelden doldurup giriş yapın.

FTP olarak giriş yaptık peki nasıl fake script koyacağız derseniz, araştırarak bulabilirsiniz forumdada bunun hakkında konular olması lazım;

-Mavi Tik Script

-Telif Hakkı Script

-İhlal Script vs.

gibi scriptleri masaüstünüze ya da telefonunuza indirin.

Bu arada anlattıklarım telefon içinde geçerlidir.

Scripti indirdikten sonra sol tarafta scriptin yolunu seçiniz. ve hosting firmasının size vermiş olduğu dosya (htdocs) dosyasının içine sürükleyin.

işlem bu kadar. Peki düşen hesaplar nerede gözüküyor derseniz. Script'i not defteri & notepad ile açıp xx.txt yazan yeri istediğiniz bir şey yapın.
Örneğin ben Leopix yapıyorum diyelim.

Örnek ;
Sitem; FreeİnstagramTakipçi.com

.txt me düşen hesapları kontol etmek için; FreeİnstagramTakipçi/Leopix.txt yazarak txt'yi kontrol edebilirsiniz.

İşlem Bu Kadardı. İyi Forumlar...
Herhangi Bir Açıklamalı Videosu Varmı Ben Görmedimde Yardımcı Olurmusunuz ?

Öncelikle Bu Konu (YENİ) Başlayanlar İçindir!

Site kurmak aslında basittir. Sadece bir hosting & Domain'iniz olması yeterlidir.

Free olarak (Byethost, Epizy, Freenom) gibi siteler free olarak destek vermektedir.

Ücretsiz kayıt olup hostunuzu alın aldıktan sonra FTP bilgileriniz gelecektir.

Google'den FTP Filezilla programını indirip hosting firmasının size vermiş olduğu bilgileri sol üst panelden doldurup giriş yapın.

FTP olarak giriş yaptık peki nasıl fake script koyacağız derseniz, araştırarak bulabilirsiniz forumdada bunun hakkında konular olması lazım;

-Mavi Tik Script

-Telif Hakkı Script

-İhlal Script vs.

gibi scriptleri masaüstünüze ya da telefonunuza indirin.

Bu arada anlattıklarım telefon içinde geçerlidir.

Scripti indirdikten sonra sol tarafta scriptin yolunu seçiniz. ve hosting firmasının size vermiş olduğu dosya (htdocs) dosyasının içine sürükleyin.

işlem bu kadar. Peki düşen hesaplar nerede gözüküyor derseniz. Script'i not defteri & notepad ile açıp xx.txt yazan yeri istediğiniz bir şey yapın.
Örneğin ben Leopix yapıyorum diyelim.

Örnek ;
Sitem; FreeİnstagramTakipçi.com

.txt me düşen hesapları kontol etmek için; FreeİnstagramTakipçi/Leopix.txt yazarak txt'yi kontrol edebilirsiniz.

İşlem Bu Kadardı. İyi Forumlar...
öncelikle yaptığın işlem sağlıklı değil gerçekten işin ehli bir ethical hacker dirbuster ile .txt uzantılı tüm dosyaları bulabilir sql e kaydetmeni öneririm 2.ci olarak siteye spam koruması eklemezsen request ve thread ile içinden geçerler hesap kısmının ve 3. olarak epizy ve byethost instagram telif scriptlerine vesaire izin vermez anında ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt