- İletişim
onları 50 60 kişi kullanıyor hepsi yavaşlıyorzaten githubda ücretsiz bir şekilde hit proxy paylaşılıyor,o anlamda söyledim,onun dışında sade bir tool.
onları 50 60 kişi kullanıyor hepsi yavaşlıyorzaten githubda ücretsiz bir şekilde hit proxy paylaşılıyor,o anlamda söyledim,onun dışında sade bir tool.
yuksek ihtimal proxyscrape apisinden cekiyor cogu calisiyordurzaten githubda ücretsiz bir şekilde hit proxy paylaşılıyor,o anlamda söyledim,onun dışında sade bir tool.
program ozel olarak genlemiyor ki o senin laf ettigin github sayfalarından proxyleri alıp sana veriyoronları 50 60 kişi kullanıyor hepsi yavaşlıyor
ben onlara laf etmiyorumki adam yorum kasıyorprogram ozel olarak genlemiyor ki o senin laf ettigin github sayfalarından proxyleri alıp sana veriyor
// 2 kere attionları 50 60 kişi kullanıyor hepsi yavaşlıyor
yorum kastıgını nasıl anladınben onlara laf etmiyorumki adam yorum kasıyor
içinde trojan felan yok elle çekmektense böyle çekmek daha iyiDomates adlı elemanın paylaştığı exe dosyalarını kullanmayın küçük bir tavsiye
Proxy Scrape zaten public bir şey hepsi free sitelerin verdiği proxyleri çekiyor.
Sen bilirsin bilgin olsun diye söyledim moderator olduğuna çok aldanmayın exeleri kullanmayıniçinde trojan felan yok elle çekmektense böyle çekmek daha iyi