Ücretsiz Konu Tasarımı 2 | Eowin Design 🎨

ücretli çalışmak isterseniz discord adresimize gelin iş birliği yapabiliriz
discord.gg/valorantcheat

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eline Sağlık güzel olmuş bu tarz işlerle uğraşanlar için sağlam referans olur umarım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bin tutmaz hocam bin tutacak miktarda fiyat yazsaydım taş yerdim evde 😂😂 şaka bir yana discord sunucumda fiyatlar detaylıca mevcut
o sırada 3 günde eowin e 1kdan fazla para vermiş olan benim kameradaki görüntülerim 🤣🤣

Eline Sağlık güzel olmuş bu tarz işlerle uğraşanlar için sağlam referans olur umarım
Amacım tam olarak da bu zaten bu işlerden az çok anlayan ve kendini geliştirmek isteyenlerin için projeyi hem alıp inceleyip hem de projeyi daha da geliştirmelerini sağlamak.

o sırada 3 günde eowin e 1kdan fazla para vermiş olan benim kameradaki görüntülerim 🤣🤣
Kalite kaliteyi çekiyor diyebilirim. :incredible:

sagolasin

Kalite kaliteyi çekiyor diyebilirim. :incredible:
İlgisiz olsaydın ama yinede işini iyi yapsaydın seni tercih etmezdim açıkca söylim konuşma tarzın gayet iyi ve saygılı birisin işindede gayet iyisin müşteri memmuniyeti benim gibi ön planda tutuyosun benim gözümde 10 da 10 bir tasarımcısın diyebilirim :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt