Ücretsiz kick bot Kendi botunu kendin gönder!

github linkinde aşağıda bilgisayarı açmayı öğretmediği kalmış kral görmediysen bi kontrol et
Birader arkadaşa sordum ben xampp hayatımda hiç kullanmadım.

Githubdaki readme dosyasında gayet detaylı bir şekilde yazıyor dostum, anlamadığın kısım ney onu söylersen eğer yardımcı olabilirim.
Xamppte soldan tikleyemiyorum nedense bu 1. 2.'si verdiğin html'i xamppin içine attıktan sonra ne yapmam gerekiyor onu anlayamadım.

Xamppte soldan tikleyemiyorum nedense bu 1. 2.'si verdiğin html'i xamppin içine attıktan sonra ne yapmam gerekiyor onu anlayamadım.
dostum klasörün içerisindeyken yukarıda dosya yolu var ya oraya arkadaşın dediği localhost/xxxxxx şeyini yazıyorsun bu kadar

Merhabalar arkadaşlar, yeni projem olan istediğiniz yayıncıya veya kendinize istediğiniz kadar bot izleyiciyi ücretsiz bir şekilde gönderebileceğiniz bir kodu size sunacağım.

Dosyayı githuba ekledim ve dosya index dosyası, nasıl kullanacağınızı da detaylı bir şekilde yazdım.

Kullandığım makinenin çok çok kötü olmasına rağmen 113 izleyiciye ulaşmayı başardım, sonrasında isim duyurmak amaçlı host attım.

Profil linki :

Kod tamamen bana aittir ve satışını yapmaya vaktim olmadığı için publuyorum. Herkese iyi eğlenceler.

image.png
kralım bu arada bir sorum var acaba tiktokda işe yarar mı? tik tok da aynı yöntemle monitoring başına mı izleyici arttırıyor

dostum klasörün içerisindeyken yukarıda dosya yolu var ya oraya arkadaşın dediği localhost/xxxxxx şeyini yazıyorsun bu kadar

kralım bu arada bir sorum var acaba tiktokda işe yarar mı? tik tok da aynı yöntemle monitoring başına mı izleyici arttırıyor
Tiktokta yayının embed linkini alabiliyorsan tabii ki yarar, tiktok hayatım boyunca hiç kullanmadığımdan dolayı bilmiyorum.

apache, mysql, filezilla servislerini startla ve localhosta giriş yap.

Kullanan arkadaşlar beğeni bırakırsa hoş olur. bilmek isterim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
şimdi bunu satan 10 kişi görürüz güzel paylaşım.

şimdi bunu satan 10 kişi görürüz güzel paylaşım.
Satılsa güzel para edebilecek bir şeydi evet fakat dediğim gibi vaktim olmadı, kullanacak vaktim de yok. En azından satan gördüğünüzde source olarak konu linkini verebilirsiniz kimse parayla almasın.

Konu güncel arkadaşlar, bu kadar boş geçilmemesi gereken bi konu olduğunu düşümüyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt