Ücretsiz kick bot Kendi botunu kendin gönder!

fatihsko

Silver Üye
Merhabalar arkadaşlar, yeni projem olan istediğiniz yayıncıya veya kendinize istediğiniz kadar bot izleyiciyi ücretsiz bir şekilde gönderebileceğiniz bir kodu size sunacağım.

Dosyayı githuba ekledim ve dosya index dosyası, nasıl kullanacağınızı da detaylı bir şekilde yazdım.

Kullandığım makinenin çok çok kötü olmasına rağmen 113 izleyiciye ulaşmayı başardım, sonrasında isim duyurmak amaçlı host attım.

Profil linki :

Kod tamamen bana aittir ve satışını yapmaya vaktim olmadığı için publuyorum. Herkese iyi eğlenceler.

image.png

Merhabalar arkadaşlar, yeni projem olan istediğiniz yayıncıya veya kendinize istediğiniz kadar bot izleyiciyi ücretsiz bir şekilde gönderebileceğiniz bir kodu size sunacağım.

Dosyayı githuba ekledim ve dosya index dosyası, nasıl kullanacağınızı da detaylı bir şekilde yazdım.

Kullandığım makinenin çok çok kötü olmasına rağmen 113 izleyiciye ulaşmayı başardım, sonrasında isim duyurmak amaçlı host attım.

Profil linki :

Kod tamamen bana aittir ve satışını yapmaya vaktim olmadığı için publuyorum. Herkese iyi eğlenceler.

image.png
@Genisys @Mjolnir hocam müsaitseniz kontrol edinde temizse kullanalım

Dosya index diye virustotal eklemedim kodlar da opensource zaten incelersen anlarsın, genede bekle istiyorsan. İyi forumlar.
hocam valla koddan falan anlamadığım için çağırdım onları yoksa ben kendim incelerdim biraz cahilim bu kod konularında :cryangry:

Profil linki :

image.png
eline sağlık bu işi yapmayı düşünenler için güzel bir seçenek olmuş başarılı

yorum kasmak için onaylansın demeyin içi temiz

Nasıl yapacağımızı ayrıntılı yazar mısın anlayamadım ya

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt