Anket ÜCRETSİZ GMAİL KULLANMA

Fikriniz Nedir?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
+ olarak de var ona da bir bak istersen mantık tamamen aynı gibi çünkü ve ücretsiz.
hocam benim ücretsiz kısımda zaten öyle amacımız zaten 0 gmailler ile yapmak + ve . kullanarak çoğaltma methodları değil asıl amacımız siz nasıl telefon doğrulaması yapıyorsanız mail ilede bu şekilde yapmanız ve telefona göre daha ucuz olacaktır. Benzer mantık fakat aynı değil

gmail.com uzantılı değil, temp mail random veriyor.
zaten bir sürü ücretsiz hzimet olduğunu düşündüğünde bana pek mantıklı gelmedi bildirmek istedim.
+ olarak de var ona da bir bak istersen mantık tamamen aynı gibi çünkü ve ücretsiz.

hocam benim ücretsiz kısımda zaten öyle amacımız zaten 0 gmailler ile yapmak + ve . kullanarak çoğaltma methodları değil asıl amacımız siz nasıl telefon doğrulaması yapıyorsanız mail ilede bu şekilde yapmanız ve telefona göre daha ucuz olacaktır. Benzer mantık fakat aynı değil
yani demek istediğiniz + veya . ile çoğaltmıyorsunuz tamamen yeni gmailler mi açıyorsunuz ? eğer böyleyse çoğu ticaret sitesindeki kullanıcılar sürekli gmail tedarik edebilecek birilerini arıyor ama yapmak istediğiniz resmileştirmek galiba.

zaten bir sürü ücretsiz hzimet olduğunu düşündüğünde bana pek mantıklı gelmedi bildirmek istedim.
hocam sizin kararınız evet fakat şöyle düşünün 1 gmailin ortalama piyasa değeri adet için konuşuyorum 11tl ye satıyorum ben toplularda yaklaşık olarak ve örnek veriyorum siz letgoda kullanacaksınız bu gmailleri 1 adet gmail alarak 1 hesap açacağınıza 1 tl den 11 tane hesap alarak açmanızı sağlayack ve bu şekilde 110TL paranız cebinize kalmış olacak sizcede mantıklı değilmi? [Letgo örnekti klon gmail kabul etmeyen sitelerden bahsediyorum]

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Merhaba Arkadaşlar,​

Son 2 yıldır mail satışı ve tedariği üzerine çalışıyorum ve edindiğim tecrübeler doğrultusunda insanların günlük ihtiyaçlarına çözüm üretebilecek bir proje üzerinde çalışmayı planlıyorum.

Projenin Amacı:

Kullanıcılar, bazı platformlarda kendi Gmail hesaplarını kullanmak istemeyebiliyor ve bu noktada hazır Gmail hesaplarına ihtiyaç duyuyorlar. Bu projede, kullanıcıların tek seferlik doğrulama ihtiyaçlarını karşılayacak bir çözüm sunmayı hedefliyorum.

Proje, ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı planda hizmet verecek.

1. Plan: Ücretsiz

Kullanıcılar, belirli şartlarla ücretsiz bir şekilde Gmail hesaplarını kullanabilecek.

• Özellikler:
    • Örnek format: [email protected] gibi Gmail adresleri sunulacaktır.
    • Bu hesaplarla tek seferlik doğrulamalar yapılabilecek.
    • Günlük sınır: 5 doğrulama (istek üzerine +5 artırılabilir).
    • Desteklenen platformlar üzerinden kullanılabilecek.

2. Plan: Ücretli

Ücretli plan, daha profesyonel ve esnek bir çözüm sunacak.

• Özellikler:
    • Kullanıcıya tam erişim sağlayan Gmail adresleri sunulacaktır.
    • Örnek format: [email protected] (tam yetkili Gmail hesapları).
    • SMS doğrulama mantığında çalışacaktır.
      • Desteklenen Servisler: Google, YouTube, Instagram ve diğer popüler platformlar.
      • Bu Gmail adresleri, daha önce hiçbir platformda kullanılmamış olacak.
    • Mesaj gelmeme sorunu: Eğer doğrulama mesajı alınamazsa, belirli bir süre sonunda iptal edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.
    • Günlük sınır yok: Sistemde bakiyenize göre istediğiniz kadar Gmail satın alabilirsiniz.

Projenin Avantajları

1. Kullanıcılar, herhangi bir platformda güvenle Gmail kullanabilecek.
  2. Ücretsiz ve ücretli seçenekler sayesinde herkesin ihtiyacına hitap edecek.
  3. Hızlı ve güvenilir doğrulama sistemi sunulacak.
  4. Ücretli sistemde, her hesap daha önce kullanılmadığı için güvenilir ve sorunsuz bir çözüm sağlanacak.
  5. 7/24 destek ve müşteri memnuniyeti: Herhangi bir sorun yaşandığında destek ekibiyle hızlı çözüm sunulacak.

Destek ve Katkı Çağrısı:

Projede destek verebilecek, işini hakkıyla yapacak ve bu alanda deneyimli kişileri ekibime dahil etmek istiyorum. Birlikte çalışarak daha güçlü bir hizmet sunmayı hedefliyorum.

İletişim:​

Discord: t.tanium
yapta bi exclusive content alıyım ya cok iyi olur

hocam sizin kararınız evet fakat şöyle düşünün 1 gmailin ortalama piyasa değeri adet için konuşuyorum 11tl ye satıyorum ben toplularda yaklaşık olarak ve örnek veriyorum siz letgoda kullanacaksınız bu gmailleri 1 adet gmail alarak 1 hesap açacağınıza 1 tl den 11 tane hesap alarak açmanızı sağlayack ve bu şekilde 110TL paranız cebinize kalmış olacak sizcede mantıklı değilmi? [Letgo örnekti klon gmail kabul etmeyen sitelerden bahsediyorum]
anladım, klon kabul etmeyen siteler diyince tam yerine oturdu. o zaman oyumu gerçekten işe yarara kullandım varsay çok kaliteli bir hizmet olacağına eminim şimdiden eline sağlık :D

Bu tarz şeyler için bir çok mail sitesi zaten bulunuyor tutacağını pek sanmam

Bu tarz şeyler için bir çok mail sitesi zaten bulunuyor tutacağını pek sanmam
. Bu tarz bir site görmedim daha şu zamana kadar varsada az vardır yani

Merhaba Arkadaşlar,​

Son 2 yıldır mail satışı ve tedariği üzerine çalışıyorum ve edindiğim tecrübeler doğrultusunda insanların günlük ihtiyaçlarına çözüm üretebilecek bir proje üzerinde çalışmayı planlıyorum.

Projenin Amacı:

Kullanıcılar, bazı platformlarda kendi Gmail hesaplarını kullanmak istemeyebiliyor ve bu noktada hazır Gmail hesaplarına ihtiyaç duyuyorlar. Bu projede, kullanıcıların tek seferlik doğrulama ihtiyaçlarını karşılayacak bir çözüm sunmayı hedefliyorum.

Proje, ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı planda hizmet verecek.

1. Plan: Ücretsiz

Kullanıcılar, belirli şartlarla ücretsiz bir şekilde Gmail hesaplarını kullanabilecek.

• Özellikler:
    • Örnek format: [email protected] gibi Gmail adresleri sunulacaktır.
    • Bu hesaplarla tek seferlik doğrulamalar yapılabilecek.
    • Günlük sınır: 5 doğrulama (istek üzerine +5 artırılabilir).
    • Desteklenen platformlar üzerinden kullanılabilecek.

2. Plan: Ücretli

Ücretli plan, daha profesyonel ve esnek bir çözüm sunacak.

• Özellikler:
    • Kullanıcıya tam erişim sağlayan Gmail adresleri sunulacaktır.
    • Örnek format: [email protected] (tam yetkili Gmail hesapları).
    • SMS doğrulama mantığında çalışacaktır.
      • Desteklenen Servisler: Google, YouTube, Instagram ve diğer popüler platformlar.
      • Bu Gmail adresleri, daha önce hiçbir platformda kullanılmamış olacak.
    • Mesaj gelmeme sorunu: Eğer doğrulama mesajı alınamazsa, belirli bir süre sonunda iptal edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.
    • Günlük sınır yok: Sistemde bakiyenize göre istediğiniz kadar Gmail satın alabilirsiniz.

Projenin Avantajları

1. Kullanıcılar, herhangi bir platformda güvenle Gmail kullanabilecek.
  2. Ücretsiz ve ücretli seçenekler sayesinde herkesin ihtiyacına hitap edecek.
  3. Hızlı ve güvenilir doğrulama sistemi sunulacak.
  4. Ücretli sistemde, her hesap daha önce kullanılmadığı için güvenilir ve sorunsuz bir çözüm sağlanacak.
  5. 7/24 destek ve müşteri memnuniyeti: Herhangi bir sorun yaşandığında destek ekibiyle hızlı çözüm sunulacak.

Destek ve Katkı Çağrısı:

Projede destek verebilecek, işini hakkıyla yapacak ve bu alanda deneyimli kişileri ekibime dahil etmek istiyorum. Birlikte çalışarak daha güçlü bir hizmet sunmayı hedefliyorum.

İletişim:​

Discord: t.tanium
Arkadaşlar yakın zamanda proje hayata geçecektir iyi akşamlar tektar forum üzerinden bilgilendirme yapacağım!

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt