Merhaba Arkadaşlar,
Son 2 yıldır mail satışı ve tedariği üzerine çalışıyorum ve edindiğim tecrübeler doğrultusunda insanların günlük ihtiyaçlarına çözüm üretebilecek bir proje üzerinde çalışmayı planlıyorum.Projenin Amacı:
Kullanıcılar, bazı platformlarda kendi Gmail hesaplarını kullanmak istemeyebiliyor ve bu noktada hazır Gmail hesaplarına ihtiyaç duyuyorlar. Bu projede, kullanıcıların tek seferlik doğrulama ihtiyaçlarını karşılayacak bir çözüm sunmayı hedefliyorum.Proje, ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı planda hizmet verecek.
1. Plan: Ücretsiz
Kullanıcılar, belirli şartlarla ücretsiz bir şekilde Gmail hesaplarını kullanabilecek.- Özellikler:
- Örnek format: [email protected] gibi Gmail adresleri sunulacaktır.
- Bu hesaplarla tek seferlik doğrulamalar yapılabilecek.
- Günlük sınır: 5 doğrulama (istek üzerine +5 artırılabilir).
- Desteklenen platformlar üzerinden kullanılabilecek.
Kimin için?
Kendi kişisel Gmail hesabını paylaşmak istemeyen ve ücretsiz bir çözüm arayanlar için ideal.
2. Plan: Ücretli
Ücretli plan, daha profesyonel ve esnek bir çözüm sunacak.- Özellikler:
- Kullanıcıya tam erişim sağlayan Gmail adresleri sunulacaktır.
- Örnek format: [email protected] (tam yetkili Gmail hesapları).
- SMS doğrulama mantığında çalışacaktır.
- Desteklenen Servisler: Google, YouTube, Instagram ve diğer popüler platformlar.
- Bu Gmail adresleri, daha önce hiçbir platformda kullanılmamış olacak.
- Mesaj gelmeme sorunu: Eğer doğrulama mesajı alınamazsa, belirli bir süre sonunda iptal edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.
- Günlük sınır yok: Sistemde bakiyenize göre istediğiniz kadar Gmail satın alabilirsiniz.
Fiyatlandırma ve Servis Detayları:
Hesapların fiyatları ve diğer detaylar proje ilerledikçe paylaşılacaktır. Amacım, hizmeti mümkün olduğunca uygun fiyatlarla sunmak.
Projenin Avantajları
- Kullanıcılar, herhangi bir platformda güvenle Gmail kullanabilecek.
- Ücretsiz ve ücretli seçenekler sayesinde herkesin ihtiyacına hitap edecek.
- Hızlı ve güvenilir doğrulama sistemi sunulacak.
- Ücretli sistemde, her hesap daha önce kullanılmadığı için güvenilir ve sorunsuz bir çözüm sağlanacak.
- 7/24 destek ve müşteri memnuniyeti: Herhangi bir sorun yaşandığında destek ekibiyle hızlı çözüm sunulacak.
Destek ve Katkı Çağrısı:
Projede destek verebilecek, işini hakkıyla yapacak ve bu alanda deneyimli kişileri ekibime dahil etmek istiyorum. Birlikte çalışarak daha güçlü bir hizmet sunmayı hedefliyorum.İletişim:
Discord: t.taniumSorularınız, görüşleriniz ve destekleriniz için benimle iletişime geçebilirsiniz. Proje detayları geliştikçe, sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.