Ücretli çalışan developer arıyorum

bu nasıl bi leş bi konu önce bi fiyatı yaz şu kadar dolar verebilirim diye amele arar gibi işci arıyorum developer dicen zaman 10 kez düşünerek yaz aykü seviyen forum kalitesini düşürüyor developer arıyormuş ne bi maaş yazmış ne bi hangi konuda ne aradığını bile bilmiyor​

bu nasıl bi leş bi konu önce bi fiyatı yaz şu kadar dolar verebilirim diye amele arar gibi işci arıyorum developer dicen zaman 10 kez düşünerek yaz aykü seviyen forum kalitesini düşürüyor developer arıyormuş ne bi maaş yazmış ne bi hangi konuda ne aradığını bile bilmiyor​

emin ol forum kalitesini bu tarz kişiler düşürmüyor, fakat dediği gibi konuyu bilgilendirirsen ne tür bir iş gibi gibi

Yorumuna dikkat et amele. İlk olarak developer arıyor diye belirttim.
detay belirtmemişsin.
Oyun hilelerini yapabilicek adam arıyorum
Burdan adam akıllı bulamassın zor. Geç burayı direk developerim diyen paste atıyor :D (çoğunluk herkez değil)
Peki sağlam kişiyi nerden bulabilirim
detay belirtmemişsin.
Hile yapabilicek birini ariyorum.

Oyun hilelerini yapabilicek adam arıyorum
Hocam iyi güzel diyorsunuzda herkesin bilgisine göre değişiyor bazıları Unreal Engine oyunlarını çok iyi yapıyor bazıları başka oyun motorlarında daha iyi hile yapıyor hangi oyunda hile yapacağınıda söylersen daha iyi olur yani çünkü yapa bilecekde var yapamayacakta var tamamen bilgi...

Hocam iyi güzel diyorsunuzda herkesin bilgisine göre değişiyor bazıları Unreal Engine oyunlarını çok iyi yapıyor bazıları başka oyun motorlarında daha iyi hile yapıyor hangi oyunda hile yapacağınıda söylersen daha iyi olur yani çünkü yapa bilecekde var yapamayacakta var tamamen bilgi...
Counter strike 1.6, Valorant, Pubg Mobile, Rust. Sağlam hile yapabilen olursa piyasada çok büyük etken sağlayacağim.

Developer geliştirici demek. Ne Geliştiricisi aradığını bile söylemeden, fiyat , çalışma ortamı belirlemeden böyle saçma bir konu hoş olmamış.
İş Profesyonelliği belli oldu aslında.

Developer geliştirici demek. Ne Geliştiricisi aradığını bile söylemeden, fiyat , çalışma ortamı belirlemeden böyle saçma bir konu hoş olmamış.
İş Profesyonelliği belli oldu aslında.
Hocam hile sitesindeyiz sizce ne olabilir yani? ne geliştiricisi olabilir oyun hileleriyle ilgilenicek developer olabilir başka ne olabilir?

Leş'den Farkın Yok Birde Yanıt Veriyor Beyinsiz Polemik Yapma Daha Bütceni Yazmamışsn Developer Arıyormuş Bi Geliştirici Seninle Niye Çalışsın Maymun Paran Yok Birşeyin Yok Kaliten Yok 0 dan farkın yok birde amele diyor domuz yavrusu sg​

Terbiye yoksunu ahlaksiz umarım banlanırsın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt