ejderyareis123
Bronz Üye
iyi bir karar kanka
Kanka eğitim seti gibi bir şey düşün ben onu satın aldım adam bölümler halinde paylaşmış sonsuza kadar bende sadece anlatımını beğenmezsem anlamazsam vesaire 1 ay içerisinde iade etme şansı tanıyorlar bana.eğer 1 aylık 1 eğitimse iade et bence
kursun kötüsü lmaz ayrıca udemy güzel bir platform aldığın kursun yorumları iyiyse illaki bişeyler katar sanaArkadaşlar udemy den 220 lira dan 30 liraya indirim var kara cuma indirimi. Bende gidip kurs aldım 30 tl ye ve 1 ay içerisinde iade etme garantim var. Sizce doğru karar mı yani düzgün öğrenebilir miyim çok istiyorum öğrenmek. Bende en mantıklı olan şey kurs aldım
discord arkadaşlık isteği başarısız dediArkadaşlar udemy den 220 lira dan 30 liraya indirim var kara cuma indirimi. Bende gidip kurs aldım 30 tl ye ve 1 ay içerisinde iade etme garantim var. Sizce doğru karar mı yani düzgün öğrenebilir miyim çok istiyorum öğrenmek. Bende en mantıklı olan şey kurs aldım
faydasını gördün mü bende almayı düşünüyorum çünküArkadaşlar udemy den 220 lira dan 30 liraya indirim var kara cuma indirimi. Bende gidip kurs aldım 30 tl ye ve 1 ay içerisinde iade etme garantim var. Sizce doğru karar mı yani düzgün öğrenebilir miyim çok istiyorum öğrenmek. Bende en mantıklı olan şey kurs aldım