Udemy c++ kurs satın aldım sizce doğru karar mı?

Creamy

b o m b a s t i c
Diamond Üye
Arkadaşlar udemy den 220 lira dan 30 liraya indirim var kara cuma indirimi. Bende gidip kurs aldım 30 tl ye ve 1 ay içerisinde iade etme garantim var. Sizce doğru karar mı yani düzgün öğrenebilir miyim çok istiyorum öğrenmek. Bende en mantıklı olan şey kurs aldım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sadece udemy e bağlı kalmadığın sürece süper karar

Yani burada ki kurs bittikten sonra kendi kendime daha çok gelişmeyi su gibi öğrenmeyi hedefliyorum sadece buradaki kurs yetecek mi bilmiyorum temeli ve mantığı öğrendikten sonra hile kodlamanın mantığını da öğrenmem gerekiyor.

İyi Ki Almışsın kanka artık bu devir yazılım devri geleceğin mesleği yazılım , programlama vs olucak iyi yapmışsın python da öğrenebilirsin çok güzel bir dil

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yani burada ki kurs bittikten sonra kendi kendime daha çok gelişmeyi su gibi öğrenmeyi hedefliyorum sadece buradaki kurs yetecek mi bilmiyorum temeli ve mantığı öğrendikten sonra hile kodlamanın mantığını da öğrenmem gerekiyor.
yazılımın temelini öğrendiğinde zaten eğer içinde istek hala devam ediyorsa kendini hızlıca geliştirir hileyi çıkartırsın hile dediğin readprocessmemory ve writeprocessmemoryden ibaret temelinde bunları güçlü kılan senin oluşturduğun algoritmalar

Son 1 gün kalmış c++ dışında öğrenirsen hile için işine yarar dediğiniz bir dil var mı arkadaşlar? Onu da satın alayım :D

Türkçe kanka.
Yani burada ki kurs bittikten sonra başka bir yerlerden de kendimi geliştirmeye uğraşırım.
fena indirim var başka dil öğrensen işine yarar hile kodlamak için dediğin dil varsa onu da söylesene :D

Son 1 gün kalmış c++ dışında öğrenirsen hile için işine yarar dediğiniz bir dil var mı arkadaşlar? Onu da satın alayım :D

Türkçe kanka.

Yani burada ki kurs bittikten sonra başka bir yerlerden de kendimi geliştirmeye uğraşırım.

fena indirim var başka dil öğrensen işine yarar hile kodlamak için dediğin dil varsa onu da söylesene :D
böyle olmaz sırf hileye odanklanma ayrıca bütün dilleri bilemene gerek yok 1 dilde kendini geliştir. vb.net c# c++ hepsinde hileyi yapabilirsin ama bunlardan hangisi senin işini görür bunu belirlemelisin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt