Arıyorum ud valo triggerbot

4lp3rqwea

Platinum Üye
Ticaret Puanı:
  0 / 0
ud valo triggerbot satan varmı cidden ud olcak

colorbotla beraber oluyor hocam trigger bot duz bulman biraz zor

discord.gg/hicheats

SUNUCUMUZA GELİRSENİZ YARDIMCI OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYARIZ

Satış konusu olmayanlardan satın alıp da dolandirilmamaya dikkat et dostum, satış konusu olmadan discorda çağıran bir çok kişi, free/Crâck ürünü iteler. 1 maç sonra ban yiyip de konunu görmeyelim burda.
Şunu da eklemek istiyorum; valorantta şahsen bana göre priv harici satışı yapılan hiç bir yazılım ud değildir, gerçi priv olanlar da tam olarak ud değil, sadece daha uzun süre dayanıyor diyebiliriz. Fakat daha uzun süre dayanacak bir hile istiyorsan, özellikle de triggerbot ve/veya aimbot gibi yazılımlar kullanacaksan.
Harici bir cihaz almanı tavsiye ederim, arduino/makcu gibi, daha uzun süre idare edersin, şuanlık 2/3 ay oldu ben kullanmaya başlayalı, güzel bir yazılım bulursan bypass edilmiş, uzun süre oynayabilirsin.
İyi forumlar

Satış konusu olmayanlardan satın alıp da dolandirilmamaya dikkat et dostum, satış konusu olmadan discorda çağıran bir çok kişi, free/Crâck ürünü iteler. 1 maç sonra ban yiyip de konunu görmeyelim burda.
Şunu da eklemek istiyorum; valorantta şahsen bana göre priv harici satışı yapılan hiç bir yazılım ud değildir, gerçi priv olanlar da tam olarak ud değil, sadece daha uzun süre dayanıyor diyebiliriz. Fakat daha uzun süre dayanacak bir hile istiyorsan, özellikle de triggerbot ve/veya aimbot gibi yazılımlar kullanacaksan.
Harici bir cihaz almanı tavsiye ederim, arduino/makcu gibi, daha uzun süre idare edersin, şuanlık 2/3 ay oldu ben kullanmaya başlayalı, güzel bir yazılım bulursan bypass edilmiş, uzun süre oynayabilirsin.
İyi forumlar
makcu varda 2 pc yok 1 pc var

makcu varda 2 pc yok 1 pc var
1pc kullanıp da heleki Valorant gibi bir oyunda orbitpremium gibi s*k gibi bir triggerbota denk gelirsen. Ban yememen imkansız dostum.
Ciddi anlamda oyunu yüksek elolar da oynayan birisiysen, yabancı olarak satılan bir kaç coloraimbot önerebilirim.
Onun harici 1pc kullanıp da direkt sisteme injections olan bir yazılım kullanman çok hızlı bir şekilde ban yemene sebep olur, sene olmuş 2025.
Yok bypass kullanayım felan hikaye.

İyi forumlar
2000 lira bile etmeyen makcuya sırt bağlamanız komik geliyor yanlış anlaşılmasın :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt