metehantopra
Bronz Üye
iyi satışlar reis eline sağlık
Hayır Dostum 3 tane seçenek olduğu için fiyatlar şişik 3 taneye göre ayarlanmış sen onu 4 yaparsan sayı çok büyürHile güzel gözüküyor. Point sistemini yanlış anlamadıysam aylığı 900 TL civarına mı denk geliyor? Biraz pahalı geldi bana.
Teşekkürler+rep güvenilir
Teşekkürler discord adresimize gelip ücretsiz Valorant hesaplarından yararlanabilirsiniz.iyi satışlar reis eline sağlık
+rep gerçekten çok iyi ürünler var bi denemek lazımLegit oynadığınız sürece ban yok.Discord adresimize katılarak diğer ürünlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam.
merhabalar beyler forceware adlı şahıs blast'ın ta kendisi onay almışmı tam kontrol edemedim ama eğer yetkili arkadaşlar bu mesajımı görürse incelenmesini isterim birde yan hesaplardan +rep güvenilir yazıyor 120 dolar'a bana free hileyi itelemişti ilk başladığım zamanlar sunucusuna katılmayı denediğimde banlı olduğumu fark ettim ben daha önce buraya girmedim allah allah nasıl banlanmış olabilirmki dedim sonradan arkadaş'a girmesini owner'ın adı id'sini atmasını rica ettim dm başlattığım zaman blast'ın olduğunu fark ettim inanmayanlar olursa kanıtlarım sıkıntı yok açıkcası problem yaşamanızı istemem seviyorum sizi