Arıyorum UD & Cheap Valorant ESP

sitesinde bulunan purchase yazısına tıklayıp dolar türüne çevirin hocam : )

fiyatlarımız sitesinde bulunan fiyatlara göre daha ucuzdur.
Hocam resellerler var sizden hariç her türlü daha ucuza bulunabiliyor. Sorun şu aynı şekilde SoftHUB da var. Arasında kalıp duruyorum. SoftHUB bir keresinde banwave yakalandı. Şuan yeniden güncellendiğini ve UD olduğunu söylüyorlar. Gerçektende heryerde UD olarak geçiyor. BTG de çok var piyasada aşırı yayıldı gibi. Sizden hariç tanıdığım birkaç Türk reselleri daha var. SoftHUB daha da yaygın ama daha ucuz aralarında kaldım. Sizce neden BTG almalıyım? + SoftHUB'da aim de var.

Hocam resellerler var sizden hariç her türlü daha ucuza bulunabiliyor. Sorun şu aynı şekilde SoftHUB da var. Arasında kalıp duruyorum. SoftHUB bir keresinde banwave yakalandı. Şuan yeniden güncellendiğini ve UD olduğunu söylüyorlar. Gerçektende heryerde UD olarak geçiyor. BTG de çok var piyasada aşırı yayıldı gibi. Sizden hariç tanıdığım birkaç Türk reselleri daha var. SoftHUB daha da yaygın ama daha ucuz aralarında kaldım. Sizce neden BTG almalıyım? + SoftHUB'da aim de var.
ilk olarak benden daha ucuza satan reseller bulamazsın btgde diğer resellerin çoğunu tanıyorum en stabil fiyatlar bende ve cgde konusu olan , ucuz olan benim verdiğim fiyatlar var softhub kaliteli bir ürün evet içinde aim de olduğu için biraz daha riskli olabiliyor yalnızca esp olduğu için coderıne güvendiğim için btgden reseller oldum denemeni tavsiye ederim sunucumdan bana ulaşabilirsin her türlü desteği sağlamaya hazırım

Yorumlarınız için teşekkürler. Fiyatı aşırı ucuzdu sorayım dedim. Hala satılıyor UD olup olmadığını bilmiyorum ama her neyse almayacağım.

WH-SATANO almaya karar verdim. OBS overlay kullanıyor UD olup olmadığını bilmiyorum ama öyle yazılmış. MH'de resellerleri var yine aşırı pahalıya veriyorlar.
Kendi sitesinde 2 kat daha ucuz neredeyse.

EDIT: Arkadaşlar WH-SATANO ve BTG arasında kaldım. Hangisi sizce?
reis ben softhub kullanıyorum çok legit oldugumda söylenemez ama , gold 2 hesabı immo 3 şuan 3 günde yaptım, ve hala kullanmaya devam ediyorum hiçbir şekildede banlanmadım 2 haftadır kullanıyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt