Aga softhuba bulaşma bence , bende zamanında kullanan birisi olarak o hile undetected değil. Ban yedirir. Ve o hile kalmadı zaten.Selamlar, Valorant için Undetected ESP arıyorum.
Aklımdaki hile: SoftHUB
Sebep: Ucuz ve Undetected olduğu söyleniyor.
Sizce SoftHUB alınır mı?
Aga softhuba bulaşma bence , bende zamanında kullanan birisi olarak o hile undetected değil. Ban yedirir. Ve o hile kalmadı zaten.
Kardeşim merhaba, bizimki de şuan ucuz. Legit oynadıgın sürece uzun bir zaman dayanıyor öneririm. Ucuz Ve UD. Paste değil. SkeulCheats.com
Onun devri çoktan bitti
Dostum bullseye öneririm 1 aydır kullanıyorum henüz bir ban söz konusu değil.Selamlar, Valorant için Undetected ESP arıyorum.
Aklımdaki hile: SoftHUB
Sebep: Ucuz ve Undetected olduğu söyleniyor.
Sizce SoftHUB alınır mı?
Hile size ait değil rus hilesi, kendi sitesinde daha ucuza satılıyor. BTG ismi hilenin. Almak isteyen olursa kendi sitesinden alsın daha ucuz.merhabalar konumu inceleyebilirsiniz efendim https://cheatglobal.com/konu/valorant-undetected-wallhack-major-cheat-win-10-pro.46989/
sitesinde bulunan purchase yazısına tıklayıp dolar türüne çevirin hocam : )Hile size ait değil rus hilesi, kendi sitesinde daha ucuza satılıyor. BTG ismi hilenin. Almak isteyen olursa kendi sitesinden alsın daha ucuz.
fiyatlarımız sitesinde bulunan fiyatlara göre daha ucuzdur.sitesinde bulunan purchase yazısına tıklayıp dolar türüne çevirin hocam : )