Kateshi gibi bişeymiDaha Yeni Açtığım sunucumda ucuz ve kaliteli bot lar satıyorum destek olursanız sevinirim fiyatlar sunucumda vardır ve aldığınız süre kadar garanti veriyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Abi ben öğrenciyim kalem satıyorum kalem alır mısınDaha Yeni Açtığım sunucumda ucuz ve kaliteli bot lar satıyorum destek olursanız sevinirim fiyatlar sunucumda vardır ve aldığınız süre kadar garanti veriyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sadece satığımı ve yeni olduğu için güzel fiyatan veriğimi anlatım reklam değilreklam yapmasana kardesim
ben meyve suyu satıyorumAbi ben öğrenciyim kalem satıyorum kalem alır mısın
evetKateshi gibi bişeymi
yeni açmış olman ya da uygun fiyat vermen yaptığının reklam olduğu gerçeğini değiştirmiyor reklam değil deyince sanki hayır kurumu işletiyorsun altı üstü iki satır yazı yazıp discord linki bırakmışsın önce düzgün bir konu hazırlamayı öğren bu amatörlükle kimse sana güvenip de alışveriş yapmaz hayırlı işlersadece satığımı ve yeni olduğu için güzel fiyatan veriğimi anlatım reklam değil
ben meyve suyu satıyorum
evet
kanka domaini alıcam yarınSatış yapmak için Web sitesi gerekmiyormu kanka
teşekürler haklısınyeni açmış olman ya da uygun fiyat vermen yaptığının reklam olduğu gerçeğini değiştirmiyor reklam değil deyince sanki hayır kurumu işletiyorsun altı üstü iki satır yazı yazıp discord linki bırakmışsın önce düzgün bir konu hazırlamayı öğren bu amatörlükle kimse sana güvenip de alışveriş yapmaz hayırlı işler
Forum kurallarına uymuyorsun ticaret kurallarına göre ayarla sunu j4j mi bura agsadece satığımı ve yeni olduğu için güzel fiyatan veriğimi anlatım reklam değil
ben meyve suyu satıyorum
evet