UCUZA VDS!

tarkanatak

Platinum Üye
Net ücret: 50 USD
1 aylık süresi kalan VDS, bugün son ödeme yapıldı.
Özellikler: 24GB RAM, 12 vCPU, 720GB disk.
Satın almak için Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz: luxis.php
Kabul ettiğim ödeme yöntemleri: BTC ve LTC

Ürün, hosting hesabıyla birlikte teslim edilir; makineya restart, format gibi işlemleri kullanmanıza olanak sağlar.

Kanıt Görseller:
Kanıt Görseller:
Kanıt Görseller:
Kanıt Görseller: ( Tam Ekran Saatli)

Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur.(CG profiliniz yanda gözükecek şekilde)
Cg profilinizde şuanki konuyu açtıktan sonraki resminiz gözükmüyor konuya cg profilinizi ekleyin güncel olacak şekilde

Net ücret: 50 USD
1 aylık süresi kalan VDS, bugün son ödeme yapıldı.
Özellikler: 24GB RAM, 12 vCPU, 720GB disk.
Satın almak için Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz: luxis.php
Kabul ettiğim ödeme yöntemleri: BTC ve LTC

Ürün, hosting hesabıyla birlikte teslim edilir; makineya restart, format gibi işlemleri kullanmanıza olanak sağlar.

Kanıt Görseller:
Kanıt Görseller:
Kanıt Görseller:
Kanıt Görseller: ( Tam Ekran Saatli)
aslan gardaşım 2gün öncede ödemesi bugün yapıldı dedi tekrardan ödemiş sanırım

VDS türkse eğer bırak 50 yi 25 USD bile verilmez gir altunhost.com a 24gb ram 8 core cpu 15 dolar aylık,

diyosanki yurtdışı yine altunhosta gir almanya VDS kısmında 16gb ram 8 core cpu 15 dolar yine aylık.

Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur.(CG profiliniz yanda gözükecek şekilde)
Cg profilinizde şuanki konuyu açtıktan sonraki resminiz gözükmüyor konuya cg profilinizi ekleyin güncel olacak şekilde
Düzelteceğim.

Nereden aldiginizi da paylasabilirmisiniz
İonos

aslan gardaşım 2gün öncede ödemesi bugün yapıldı dedi tekrardan ödemiş sanırım
Son ödeme dün yapıldı :)

VDS türkse eğer bırak 50 yi 25 USD bile verilmez gir altunhost.com a 24gb ram 8 core cpu 15 dolar aylık,

diyosanki yurtdışı yine altunhosta gir almanya VDS kısmında 16gb ram 8 core cpu 15 dolar yine aylık.
24gb ram 12vcpu 720gb disk satıyorım sen ne anlatıyon dostum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt