Ucuza oyun alabileceğimiz, güvenilir siteler var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manba22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

manba22

Gold Üye
Assassin's Creed shadows'u mesela ucuza alabilir miyiz? key ya da hesap satan güvenilir sitelerden?

item satıştan alabilirsin hesap olarak 100 tl civarına
Gardaşım nasıl işliyor sistem orada? hesabı 1 kişi mi kullanıyor sadece? Ayrıca yeni çıkan 2000 liraya yakın bir oyunu nasıl 100 liraya satıyorlar? Beni bir ufak aydınlatır mısın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gardaşım nasıl işliyor sistem orada? hesabı 1 kişi mi kullanıyor sadece? Ayrıca yeni çıkan 2000 liraya yakın bir oyunu nasıl 100 liraya satıyorlar? Beni bir ufak aydınlatır mısın
1 hesabi 20 kisi kullanıyorsun + L0GLAR ile aliyorlar o hesabida

Freetporg'dan crâck olsa da indirebilirsin bir çok oyunun online fix'i de mevcut sana kalmış. Random hesap satış sitelerinden alırsan bir çok kişiye satılıyor hesaplar.

Aynı hesabı 100 kişiye satiyolar+ ofline

hesapları checkleyerek alıp sana satıyorlar offline olarak oynuyorsun çoğu kişi başka başka insanlarada satıyor o satıcıya kalmışta durum böyle yani sana ait olmayan çalıntı bi hesapta offline olarak oynuyorsun gidip 100 tl ona vereceğime indirimle döner söyler oyunuda Crâck oynarım mantık crackla aynı zaten

hesapları checkleyerek alıp sana satıyorlar offline olarak oynuyorsun çoğu kişi başka başka insanlarada satıyor o satıcıya kalmışta durum böyle yani sana ait olmayan çalıntı bi hesapta offline olarak oynuyorsun gidip 100 tl ona vereceğime indirimle döner söyler oyunuda Crâck oynarım mantık crackla aynı zaten
Bu ac shadows'un crackleneceğini pek sanmam cano. Bu itemsatış da bir satıcı hesapları satın alarak, orada satış yaptığını söylüyor. Doğruluk payı var mıdır sence?

Aynı hesabı 100 kişiye satiyolar+ ofline

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt