🔥 Ucuz Valorant Poi̇nts 🔥💎 Neredeyse Yarı Fi̇yatına💎

Dostum anlamıyorsun beyninde sorun var anlıyorum ama biraz kullan şu beynini şimdi bu nasıl bu kadar ucuza satılabilir tabiki cc ile adam cc ile trendyol veya farklı sitelerden vp alıp satıyor tedarikçiden bahsediyorum sence bu adamın stock'u bitermi bitmez burdan d0landırıcı olduğu belli oluyor

Ben gece 3 teki kanıtları istemiyorum bi anda 3 tane vp ninde stock'u bitti bana teslimatın stock'unu göster alıcam senden
cc bitmiştir xd

Dostum anlamıyorsun beyninde sorun var anlıyorum ama biraz kullan şu beynini şimdi bu nasıl bu kadar ucuza satılabilir tabiki cc ile adam cc ile trendyol veya farklı sitelerden vp alıp satıyor tedarikçiden bahsediyorum sence bu adamın stock'u bitermi bitmez burdan d0landırıcı olduğu belli oluyor

Ben gece 3 teki kanıtları istemiyorum bi anda 3 tane vp ninde stock'u bitti bana teslimatın stock'unu göster alıcam senden
groax gerçek groaxsa beyninde sorun var cümlesini kurabilceğin son insan :D

Ne yapayım sana bütün siparişlerin tek tek ss lerini alıp mı göndereyim
Sence gerçekmi :D

ula cc bitmiş ya he valla ben nasıl düşünemedim vallahi tamam aga alın napıyosanız yapın ama dolandırılcağınızı bilin
Sor bakayım konuda bir kişi dolandırıldı mı

Evet satıcısın ve göndereceksin bal gibi. Onu geçte 40 dk önce hesap açıp kendini repledine gülüyorum hala KEWKEKQWK

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt