ucuz hızlı servisli panel sitesi?

hangilerini yazsam baya var günlerdir bekliyor da banlandım her halde sizden onu bile beklerim siteye giremiyorum kul şif yazarak neyse tavsiye etmem dediğim gibi gene haklı cıktım xd
Dostum 1 tane bile ticketin yok oluşturulmuş buraya geliyorsun konuşuyorsun seni banlasam sipariş numaranı mı sorarım sence canceled ya yazanlar iptal olmuşlar completed olanlar tamamlanmış.Eğer bir sorun yaşadıysan destek talebi oluşturabilirdin .Heryerde sorun yaşanabilir destek ekibi bunun için var. Siteden banlanma konusundada siteden banlanmadın glycon kaynaklı yani site yazılımı üyeliğinde sorun yaşıyor olabilirsin 4-5 gün önce bazı üyelerimizede denk geldi bize ulaşarak zaten yeni hesabına bakiyeni aktarabilirsin.
image.png

Son düzenleme:
sizin discord sslerini atabilirim istersen yazdıklarınız 1 gün ban attıklarınız askdjkwldjslk komiksiniz ya yok teşekkürler bir şeyinizi istemiyorum 1 hafta gecti hala bekliyorum takipci gelmedi o kadar vasat
Dostum 1 tane bile ticketin yok oluşturulmuş buraya geliyorsun konuşuyorsun seni banlasam sipariş numaranı mı sorarım sence canceled ya yazanlar iptal olmuşlar completed olanlar tamamlanmış.Eğer bir sorun yaşadıysan destek talebi oluşturabilirdin .Heryerde sorun yaşanabilir destek ekibi bunun için var. Siteden banlanma konusundada siteden banlanmadın glycon kaynaklı yani site yazılımı üyeliğinde sorun yaşıyor olabilirsin 4-5 gün önce bazı üyelerimizede denk geldi bize ulaşarak zaten yeni hesabına bakiyeni aktarabilirsin.
image.png
ya bide ticket diyorsun her gün dc de ticket acıyorum kimsenin umrunda bile değil gelecek diyip kimse takmıyor berbatsınız kimseye önermem gercekten

smmturk.net sitesine bak önceden çok iş yaptım gayet iyi

smmpazar var oraya bakabilirsin eskiden olsa goldpanelimi önerirdim, artık servisi ve desteği inanılmaz yavaş.

sizin discord sslerini atabilirim istersen yazdıklarınız 1 gün ban attıklarınız askdjkwldjslk komiksiniz ya yok teşekkürler bir şeyinizi istemiyorum 1 hafta gecti hala bekliyorum takipci gelmedi o kadar vasat

ya bide ticket diyorsun her gün dc de ticket acıyorum kimsenin umrunda bile değil gelecek diyip kimse takmıyor berbatsınız kimseye önermem gercekten
Siparişlerin aldığında iptal edilip bakiye iadesi yapılmış nasıl gelebilir ki iptal olan şey

goldpanelim.com diye bi site vardı sanırım güvenilirdi bakabilirsin
goldpanelim.com'dan uzak durmanı öneririm kesinlikle uzak dur
youtube abonede düşüş olmaz değil mi başka bir siteden yapmıştım hem aldıgım aboneler gitti hemde zaten olan abonelerimde eksildi ... gdLKGDS
uzak dur hocam goldpanelimden onurlu bir satıcı değiller

dcuye diye bir site var discord için smm için birsürü var hepsi birbirinden api çekiyo 2 3 referanslı kendine göre ucuz olanı seçebilirsin.

Socialpanel net assırı ilgileniyoralr ve hızlı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt