Hesap sizin, kendi hesabınızdan yapılıyor işlem hesap falan verilmiyor yani. İşlem hemen olan bir iş değil biraz vakit alabiliyor ama fiyat olarak ekmeğini iyi alacağınızı temin ederim. Ekstra en önemli notu bırakmam lazım
!!!!! Apple kullanıcısıysanız ekstra bir ücretlendirme yok fakat Apple cihaz sahibi değilseniz çoğu işi sizin yerinize ben yapacağım için ek bir ücret uygulamak zorundayım bu ücret sadece Max abonelikler için.
Ücret: 200 TL
Claude Max 20x
Normal Fiyat: 10.000 TL
Bizim Fiyatımız: 7000 TL
Claude Max 5x
Normal Fiyat: 5000 TL
Bizim Fiyatımız: 4000 TL
Claude Pro
Normal Fiyat: 800 TL
Bizim Fiyatımız: 600 TL
Ödeme Yöntemleri:
Kripto
IBAN
Yıllıklar için telegramdan ulaşırsınız, dediğim gibi hesap falan vermiyorum abonelikte vermiyorum alıyoruz size. Biraz karışık bir işlem ama gözünüz korkmasın her türlü sıkıntı sorun da iade vs yaparız. Detaylar için telegramımdan ulaşın.
Telegram: @x7777pp
!!!!! Apple kullanıcısıysanız ekstra bir ücretlendirme yok fakat Apple cihaz sahibi değilseniz çoğu işi sizin yerinize ben yapacağım için ek bir ücret uygulamak zorundayım bu ücret sadece Max abonelikler için.
Ücret: 200 TL
Claude Max 20x
Normal Fiyat: 10.000 TL
Bizim Fiyatımız: 7000 TL
Claude Max 5x
Normal Fiyat: 5000 TL
Bizim Fiyatımız: 4000 TL
Claude Pro
Normal Fiyat: 800 TL
Bizim Fiyatımız: 600 TL
Ödeme Yöntemleri:
Kripto
IBAN
Yıllıklar için telegramdan ulaşırsınız, dediğim gibi hesap falan vermiyorum abonelikte vermiyorum alıyoruz size. Biraz karışık bir işlem ama gözünüz korkmasın her türlü sıkıntı sorun da iade vs yaparız. Detaylar için telegramımdan ulaşın.
Telegram: @x7777pp