İnceleniyor Ucuz Claude Max & Pro Abonelikleri

yusori162

Gold Üye
Ticaret Puanı:
  0 / 0
İletişim
Hesap sizin, kendi hesabınızdan yapılıyor işlem hesap falan verilmiyor yani. İşlem hemen olan bir iş değil biraz vakit alabiliyor ama fiyat olarak ekmeğini iyi alacağınızı temin ederim. Ekstra en önemli notu bırakmam lazım

!!!!! Apple kullanıcısıysanız ekstra bir ücretlendirme yok fakat Apple cihaz sahibi değilseniz çoğu işi sizin yerinize ben yapacağım için ek bir ücret uygulamak zorundayım bu ücret sadece Max abonelikler için.
Ücret: 200 TL

Claude Max 20x
Normal Fiyat: 10.000 TL
Bizim Fiyatımız: 7000 TL

Claude Max 5x
Normal Fiyat: 5000 TL
Bizim Fiyatımız: 4000 TL

Claude Pro
Normal Fiyat: 800 TL
Bizim Fiyatımız: 600 TL

Ödeme Yöntemleri:
Kripto
IBAN

Yıllıklar için telegramdan ulaşırsınız, dediğim gibi hesap falan vermiyorum abonelikte vermiyorum alıyoruz size. Biraz karışık bir işlem ama gözünüz korkmasın her türlü sıkıntı sorun da iade vs yaparız. Detaylar için telegramımdan ulaşın.

Telegram: @x7777pp

Burnuma kotu kokular geliyor

Hesap sizin, kendi hesabınızdan yapılıyor işlem hesap falan verilmiyor yani. İşlem hemen olan bir iş değil biraz vakit alabiliyor ama fiyat olarak ekmeğini iyi alacağınızı temin ederim. Ekstra en önemli notu bırakmam lazım

!!!!! Apple kullanıcısıysanız ekstra bir ücretlendirme yok fakat Apple cihaz sahibi değilseniz çoğu işi sizin yerinize ben yapacağım için ek bir ücret uygulamak zorundayım bu ücret sadece Max abonelikler için.
Ücret: 200 TL

Claude Max 20x
Normal Fiyat: 10.000 TL
Bizim Fiyatımız: 7000 TL

Claude Max 5x
Normal Fiyat: 5000 TL
Bizim Fiyatımız: 4000 TL

Claude Pro
Normal Fiyat: 800 TL
Bizim Fiyatımız: 600 TL

Ödeme Yöntemleri:
Kripto
IBAN

Yıllıklar için telegramdan ulaşırsınız, dediğim gibi hesap falan vermiyorum abonelikte vermiyorum alıyoruz size. Biraz karışık bir işlem ama gözünüz korkmasın her türlü sıkıntı sorun da iade vs yaparız. Detaylar için telegramımdan ulaşın.

Telegram: @x7777pp
iyi satışlar

ustam ters ibrazlı olmazsa almam
şaka bir yana iyi satışlar

Ostam şimdi siz bizim hesabimiza giripmi aliyosunuz abonelik tam anlamadim

Ostam şimdi siz bizim hesabimiza giripmi aliyosunuz abonelik tam anlamadim
Hayır, kendi hesabına gift card gibi düşün.
Hayır kendi hesabına alınıyor.
ustam ters ibrazlı olmazsa almam
şaka bir yana iyi satışlar
Bizden uzak dursun
ters ibraz garantili
Yok hocam illegal bir şey yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
apple diyon hesaba satın alıyoz diyon illegal yok diyon o nasıl oluyo kingo altın yumurtlayan tavuğun mu var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt