Ucretsiz Rust hilesi çalışır durumda

Yükle srcyi offsetleri güncelle oyna ama public fazla dayanmıyor zamanında sağlam bi src bulmuştum reporttan ban yedim 3 aydan uzun süre sadece offset güncelleyerek oynamıştım belkide hala çalışıyordur.
dnSpy ile mi bulucam offsetleri yoksa var mı hazırda

dnSpy ile mi bulucam offsetleri yoksa var mı hazırda
Hali hazırda offset bekleme kanka öğrenip kendin çek update geldiğinde milletin g0tünün keyfini bekleme hiç sağlam src bul oyna baktın güzel update gelince yaz bana güncel offsetleri çekip atarım. Canım rust çekti şu an banlımıyım değilmiyim onu bile bilmiyorum 1 yıldan fazla oldu spoofer bulup oynamak lazım artık :D

Hali hazırda offset bekleme kanka öğrenip kendin çek update geldiğinde milletin g0tünün keyfini bekleme hiç sağlam src bul oyna baktın güzel update gelince yaz bana güncel offsetleri çekip atarım. Canım rust çekti şu an banlımıyım değilmiyim onu bile bilmiyorum 1 yıldan fazla oldu spoofer bulup oynamak lazım artık :D
vallahi ya o kadar canım çekti ki şuan hilesiz girecem

vallahi ya o kadar canım çekti ki şuan hilesiz girecem
Kardo hileyle alıştığın zaman hilesiz oynanmıyor ben arkadaşlarımla oynuyordum hepsine veriyordum hileyi 5 dallama full debug camera + no recoil geziyorduk yatıramadığımız adam yoktu

Kardo hileyle alıştığın zaman hilesiz oynanmıyor ben arkadaşlarımla oynuyordum hepsine veriyordum hileyi 5 dallama full debug camera + no recoil geziyorduk yatıramadığımız adam yoktu
DVWASDVWWWASDVWDAWS

unknown.png

INDIR:
VIRUSTOTAL:

KAYNAK KODLARI SIZDE DERLEYIP KULLANABILIRSINIZ:
çalışıyomu hayla ban atarmı

kanka calısıyor valla 90 dakikadır oynuyorum ban da yemedim de GÜNCELLEME GELDİ RUSTA CALISMIYOR ARTIK WQLEKLŞQWEKQWŞLEKQWLŞE
KRAL HİLEYİ GÜNCELLEYEBİLİR MİSİN LWQİŞELQWŞİEKWİQE

koyduğun vt'de 13 Tane gözükmesine ragmen indirdikten sonra taradığım aynı programdan 34 virüs çıktı. indirenlerin şifrelerini değiştirmesi ve sistemlerini sıfırlamasını öneririm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt