ÜCRETSİZ GPT 5 VE DİĞER SÜRÜMLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laxarat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laxarat

Sen Benden Vazgeçtin Ben Senden Geçemedim
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Boş lafa gerek yok
Hesap düşürdüm api keyini cektim size site actim
Vds bu gun bitiyor heralde bitene kadar aktif
GPT 5
o4
o4 mini
3.5 falan var
Biraz gerizekalı
Afiyet olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Boş lafa gerek yok
GPT 5
o4
o4 mini
3.5 falan var
Biraz gerizekalı
Afiyet olsun

çalışmıyor

Boş lafa gerek yok
GPT 5
o4
o4 mini
3.5 falan var
Biraz gerizekalı
Afiyet olsun

Bir hata olustu: Error code: 400 - {'error': {'message': "Unsupported parameter: 'max_tokens' is not supported with this model. Use 'max_completion_tokens' instead.", 'type': 'invalid_request_error', 'param': 'max_tokens', 'code': 'unsupported_parameter'}}

ufw ayarlarını kontrol et sunucudan ufw allow 80 8080 443 22 21 ver ve api için başka port varsa onada izin ver

Boş lafa gerek yok
GPT 5
o4
o4 mini
3.5 falan var
Biraz gerizekalı
Afiyet olsun

gpt 5 çalışmıyor kanzi

Atmadan test ettim nasil calismiyor
Bir hata olustu: Error code: 400 - {'error': {'message': "Unsupported parameter: 'max_tokens' is not supported with this model. Use 'max_completion_tokens' instead.", 'type': 'invalid_request_error', 'param': 'max_tokens', 'code': 'unsupported_parameter'}}

ufw ayarlarını kontrol et sunucudan ufw allow 80 8080 443 22 21 ver ve api için başka port varsa onada izin ver
Hepsi izinli zaten firewall ayarlarinda sorun yok apide sorun oldu

AKTİF ÇALIŞIYOR GPT 5 RATE LİMİT YEMİS

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt