TZX Crâck

PichaDex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yabancı bi sunucuda gördüm denedim çalıştı tam bilmiyorum ama iyi bişey gibi deneyin isterseniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
denedim şimdi menü geliyorda fivem açılmıyor bende sizdede öylemi

iyi duruyor ama alınabilecek bir riskmi bilemiyorum

ARKADAŞLAR GRABBER VARMIŞ ÇALIŞTIRANLAR FORMAT ATSIN YÜKLEYENLER SİLSİN

SERİSİNDEN FORMAT

beyler cg salacaktım grabber atayım dedim attıgım grabberda bozuk cıktı atamadım sunucuya kendim açınca bile düşmedi aq isteyenler dc bıraksın araıyp yayın açıp göstereyim 2 tane hesap kart falan bulurum dedim o da olmadı hay sikeyim böyle işi aq bb

Son düzenleme:

SERİSİNDEN FORMAT

beyler cg salacaktım grabber atayım dedim attıgım grabberda bozuk cıktı atamadım sunucuya kendim açınca bile düşmedi aq isteyenler dc bıraksın araıyp yayın açıp göstereyim 2 tane hesap kart falan bulurum dedim o da olmadı hay sikeyim böyle işi aq bb
OKĞÜSDLPĞDSALPĞDSAĞÜSDAĞLPDASLPĞĞASPDLSDPĞALASDLPĞDASLPĞLPĞDASĞASÜD

SERİSİNDEN FORMAT

eşek seni wqkopejqwoıuuehwqewqewqol

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt