gokokeko15
Normal Üye
at deniyelim proxyleri sneden alalım bilmiyoruz calısıp calısmadıgınıgenellikle proxyleri parayla satiyorum ama getirebilirim oda cok uzun sürmez takip eden alır 5 saat falan kalır
at deniyelim proxyleri sneden alalım bilmiyoruz calısıp calısmadıgınıgenellikle proxyleri parayla satiyorum ama getirebilirim oda cok uzun sürmez takip eden alır 5 saat falan kalır
RubotToolscracked.exe yi açın
Preset kısmından In4.bz yi seçin
Aşşağıdaki ayarları yapın
My Proxies e tıkladıktan sonra konuda paylaşılan proxyi seçin
Yayının kalitesi 160p 240p gibi ayarlanabiliyorsa izleyici daha çok gönderir daha verimli olur
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not: Açılan ekranlar maksimum 40-50MB Bellek yer.
Normalde diğer programlarda saniye başı yediği bellek ortalama 1000-500MB Arasıdır. Youtube da 500+ Izleyiciye kadar atabilirsiniz
------------------------------------------------------------------
Boost Method Cözüm:
Öncelikle programı acıyoruz herşeyi doldurduktan sonra starta basıyoruz ve karşımıza hata geliyor hataya tamam diyoruz tamam dedikten sonra bi kere tab a basıyoruz ve yön tuşlarından aşağı gösteren ok a basıyoruz sonra starta basın hata vermicektir
İndirme Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Proxy:Yakında
İletişim: Hacker#9999
Hacker#9999 ekleat deniyelim proxyleri sneden alalım bilmiyoruz calısıp calısmadıgını
yok şuan ekle istersen Hacker#9999şu anda proxy linmki yokmu
eywRubotToolscracked.exe yi açın
Preset kısmından In4.bz yi seçin
Aşşağıdaki ayarları yapın
My Proxies e tıkladıktan sonra konuda paylaşılan proxyi seçin
Yayının kalitesi 160p 240p gibi ayarlanabiliyorsa izleyici daha çok gönderir daha verimli olur
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not: Açılan ekranlar maksimum 40-50MB Bellek yer.
Normalde diğer programlarda saniye başı yediği bellek ortalama 1000-500MB Arasıdır. Youtube da 500+ Izleyiciye kadar atabilirsiniz
Boost Method Cözüm:
Öncelikle programı acıyoruz herşeyi doldurduktan sonra starta basıyoruz ve karşımıza hata geliyor hataya tamam diyoruz tamam dedikten sonra bi kere tab a basıyoruz ve yön tuşlarından aşağı gösteren ok a basıyoruz sonra starta basın hata vermicektir
İndirme Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Proxy:Yenisi Gelicek
İletişim: Hacker#9999
https://youtu.be/FVhLBSXQw70
Çalıştığını sanmıyorum 1 yıllık konu ve proxyler eskidostum ellerine sağlık hala çalışıyor mu?