doktorunuza danışmanızı öneririm tuzlu suyla olmazSelamün aleyküm Tuzlu su ile gargara yapmak ağızdaki pamukçuğu geçirmeye yararı olur mu araştırdım ama tam sonuç bulamadım aranızda bilen varsa yardımcı olsun lütfen
evet hocam işe yarar tuzlu su mikropları azaltır ve enfeksiyon yayılmasını önleye bilirSelamün aleyküm Tuzlu su ile gargara yapmak ağızdaki pamukçuğu geçirmeye yararı olur mu araştırdım ama tam sonuç bulamadım aranızda bilen varsa yardımcı olsun lütfen
doktara gitmeden basit yolla çözmek istiyomdoktorunuza danışmanızı öneririm tuzlu suyla olmaz
gargara yardımcı olur ama bi eczacıya gidersen reçetesiz pamukçuk için bi ilaç verebilir daha hızlı çözüm içindoktara gitmeden basit yolla çözmek istiyom
hangi doktor bakar bu aradadoktorunuza danışmanızı öneririm tuzlu suyla olmaz
Diş doktoru, kulak burun boğaz, dermatoloji hepsi bakar hocam hepsinin alanına giriyorhangi doktor bakar bu arada
sağolun hocam denicem
teşekkür ederimDiş doktoru, kulak burun boğaz, dermatoloji hepsi bakar hocam hepsinin alanına giriyor
evet fazla bi etkisi olmaz ama mikropları kırarSelamün aleyküm Tuzlu su ile gargara yapmak ağızdaki pamukçuğu geçirmeye yararı olur mu araştırdım ama tam sonuç bulamadım aranızda bilen varsa yardımcı olsun lütfen