Turknet Kullanıcı Yorumları ve Şikayetleri

Taahhütsüz adı altında kafasına göre zam yapan ve müşterilerinin memnuniyetini çokta umursamayan bir firma. Kendilerinin internetini 6 ay kullandıktan sonra sürekli artan fiyatlardan sonra Superonline'a geçiş yaptım. Ayrıca herhangi bir sorun yaşamanız durumunda ulaşabileceğin bir müşteri hizmetleri bile yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İdare eder işte.

ben deprem bölgesinde yaşıyorum deprem olmadan 3 yıl öncesine kadar turknet kullanıcısıydım ve gayet memnundum şu an konteynerdeyim ve burada altyapı olmadığından ismini veymeyecegim ayda 250 tl verdiğim halde 3-5 mb hizi olan bir internet kullanıyorum

ben türktelekomdayım hala en yakın zamanda türknete geçiş yapacağım o kadar övüyolarki nette bakıcaz artık

türknet güzel bir firma ama zor durumda kaldığım bir dönemde yardımcı olamadılar bu sebeple sinirle netspeed geçtim memnunum açıkçası birde fiyatlar biraz makul olsa çok daha iyi olacak

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kullandım sıkıntı yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt