Turknet Kullanıcı Yorumları ve Şikayetleri

Reacher

Official Account
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Turknet Kullanıcı Yorumları ve Şikayetleri

turknet-logo.png

TurkNet Hakkında
1996 yılında kurulan TurkNet, kurumsal telekom pazarında bireylere ve işletmelere, kendilerine özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan, telefon, toplu internet,
IP MPLS VPN , veri merkezi ve barındırma hizmetleri sunan, Türkiye’nin en güçlü bağımsız yeni nesil telekom operatörüdür.
Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük 100 bilişim şirketinden biri olarak gösteriliyor.
Böylece sadece online satış kanalı ve çağrı merkezi üzerinden abone olma işlemlerini tamamlamayı tercih eden Türkiye’nin ilk internet operatörü oldu.
2017 yılında ise yasal zorunluluğun başlamasına daha bir buçuk yıl varken, bireysel pazarda tüm kullanıcıları için AKN’yi kaldıran ilk internet servis sağlayıcısı olarak, sektöründe bir ilke daha imza attı.
Sunduğu maksimum hız sayesinde yüksek hız tutkusunu ortaya koyan TurkNet, Fransa merkezli bağımsız hız testi hizmeti sunan nPerf isimli şirketin açıkladığı rapora göre, 2019 ve 2020’de olduğu gibi 2021 yılında da internet hızları konusunda zirvede yer aldı. TurkNet, GigaFiber adını verdiği kendi altyapısıyla da yatırımlarına devam ediyor. Simetrik olarak 1000 Mbps hız sunulan bu hizmeti ülke genelinde yaygınlaştırmak için çalışıyor.

TurkNet Yaklaşımı

Hizmet çeşitliliği, katma değer yaratan ekstra servisler,
müşterilerine sunduğu sürekli destek ve yüksek kalite standardıyla en iyi hizmeti sunmaya,
kurumların rekabet gücünü artırmaya sürekli devam ediyor.

TurkNet sitesi ile ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Site Adresi:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
taahhütname yok bişi yok 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım

2020 den beri kullanıyorum 0 sıkıntı 3 kez falan internetim gitti onun harici mükemmel

1 senedir türknet kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim bir tek modem vermiyorlar modem almanız gerekiyor hizi güzel fiber altyapim olmadığı için 50mb kullanıyorum 47 50 aralarında hız görüyorum 300tlye iyi bir hizmet bence

250 TL ye 100 MB yukleme hızı alıyorum ve hem uygun hem de iyi hemen hemen 1 yil olacak kullanali herkeze tavsiye ediyorum

yuvQAp.png

Gayet memnunum sadece fiyatı fazla eskiden 100 tl verirken şimdi her ay 304 tl veriyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt