dontasktoask
Uzman Üye
- İletişim
aynen opengl git chatgpt ile takıl sen kanka sana yer yok olm bu konuda cık discordda filan göbeğin klavyede takılne mappingi kanka opengl QWe:
aynen opengl git chatgpt ile takıl sen kanka sana yer yok olm bu konuda cık discordda filan göbeğin klavyede takılne mappingi kanka opengl QWe:
dostum konuyla ilgili iyi veya kötü yorumunu belirt sonra git bu yaptığın bildiğin mesaj kasmak ve konuyu kirletmek bilgin olsunne mappingi kanka opengl QWe:
ppsinde karı kız olan insanları ciddiye alamıyorum kusura bakma 13 yasinda biseysindeaynen opengl git chatgpt ile takıl sen kanka sana yer yok olm bu konuda cık discordda filan göbeğin klavyede takıl
cok gereksiz boş kullanıcısın ya vallaha hadi git başka yerlerde yorumunu kas olm benim oldugum yerde sana yer yokppsinde karı kız olan insanları ciddiye alamıyorum kusura bakma 13 yasinda biseysinde
yorum kasan benmıyım kardeşim guluyorum şuan sana engeli bastım eywwwallahcok gereksiz boş kullanıcısın ya vallaha hadi git başka yerlerde yorumunu kas olm benim oldugum yerde sana yer yok