Çözüldü Türknet İnternet sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AroneJauNn

Silver Üye
Konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum
Bir kaç gün önce türknet e geçtik 50 mbps indirme hızından 72 mbps indirme hızına yükseldi indirme hızında hiç bir sorun yok ancak siteler uygulamalara girerken 10 15 saniye bekliyorum veya internet yok hatası veriyor desteğe yazdık modem eski dediler yeniledik fakat bir çözüme ulaşamadık biliyorsanız yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Bir arkta da aynı sorun vardı, yaygın bir sorun bu çözümünü bilmiyorum ama bunu yetkili kişilere danışman daha mantıklı olacaktır

Bir kaç gün önce türknet e geçtik 50 mbps indirme hızından 72 mbps indirme hızına yükseldi indirme hızında hiç bir sorun yok ancak siteler uygulamalara girerken 10 15 saniye bekliyorum veya internet yok hatası veriyor desteğe yazdık modem eski dediler yeniledik fakat bir çözüme ulaşamadık biliyorsanız yardım edebilirseniz çok sevinirim.
100 mbps paketini aldım 10 mbps görüyordum internet kablosunu yenilememi söylediler, internet kablosunu yeniledim hızım wifi ile 30 40 a çıktı kablo ile 60 70 civarı arası geziyor fakat hala yeterli değil modemim de yeni fakat neden 100 mbps göremediğimi bilmiyorum yakın zamanda tekrar kendileriyle görüşeceğim söylediğinizi yaptık fakat bir şey değişmedi diye.
100 mbps paketini aldım 10 mbps görüyordum internet kablosunu yenilememi söylediler, internet kablosunu yeniledim hızım wifi ile 30 40 a çıktı kablo ile 60 70 civarı arası geziyor fakat hala yeterli değil modemim de yeni fakat neden 100 mbps göremediğimi bilmiyorum yakın zamanda tekrar kendileriyle görüşeceğim söylediğinizi yaptık fakat bir şey değişmedi diye.
100 mbps göremeyeceğimi biliyorum fakat 50 nin altında olması bir problem benim 100 mbps aldığım hızın wifi ile 60 70 lerde gezmesi gerekirken 20 30 larda geziyor.

tukrnet internet kullanıyorum dediğniz sorun ttnetin kendi vermiş olduğu modemlerde turktelekomun dns leri var ve bunları değiştrimeniz lazım değiştirince sorunununz düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt