TÜRKİYENİN EN İYİ 1500 ÖZELLİKLİ (BEDAVA MM HVH HİLESİ) 1 SAAT DENEME ÖMÜR BOYU BEDAVA !

internal hilede loaderın koruması önemli değil önemli olan dll unpack edilememesidir

unknown.png
reizin kafası geleceğimden parlak çok tatlı severiz reizi :D
Yok reis O kadarda sürmesdi 1 sayfa geride loaderi kırmışlar
kanka aslında loader o değil :D ama sen bilirsin :D
Adam direkt loadrri kirmis hersey loaderin icinde baglantilari cektigi dosyalar vesaire, herseyi ici de zaten
orda hiçbişey yok kanka :D vac bypass var :D ööyle basit sanmayın herşeyi :D
internal hilede loaderın koruması önemli değil önemli olan dll unpack edilememesidir
unpack yok zaten online tabanlı bir hile öyle kolay değil bişey yapılabilmesi
knk basite alıyorsun hileni 10 dk crackleyen illaki olur
10 dkda cracklesinle dll'i çıkarsınlar bırakır giderim baba :D

C# herzaman kırılabilir. Kimsede aksini idda edemez bence. Yeni nesil hilelerde loader önemli değil muhtemelen loaderi kırması hilenin çalışması için yeterli olmucaktır. Çünkü ekstradan c++ dll import korumaları görmüştüm. Bunu denemeden kırdım geçtim demek doğru olmaz.

reizin kafası geleceğimden parlak çok tatlı severiz reizi :D

kanka aslında loader o değil :D ama sen bilirsin :D

orda hiçbişey yok kanka :D vac bypass var :D ööyle basit sanmayın herşeyi :D

unpack yok zaten online tabanlı bir hile öyle kolay değil bişey yapılabilmesi
Tamam kanka bir tane loaderin içinde 50 tane loader var vac paspas için ayrı loader war ana loaderin loaderi var bypassin loaderi var var oyu var kırmak içinde loader loaderinin loaderinin kırılması gerekiyor
C# herzaman kırılabilir. Kimsede aksini idda edemez bence. Yeni nesil hilelerde loader önemli değil muhtemelen loaderi kırması hilenin çalışması için yeterli olmucaktır. Çünkü ekstradan c++ dll import korumaları görmüştüm. Bunu denemeden kırdım geçtim demek doğru olmaz.
Adam dllinden tut tüm bağlantıların hepsini loaderin içinden geçiriyor kanka sen bilirsin yinede

Tamam kanka bir tane loaderin içinde 50 tane loader var vac paspas için ayrı loader war ana loaderin loaderi var bypassin loaderi var var oyu var kırmak içinde loader loaderinin loaderinin kırılması gerekiyor

Adam dllinden tutür tüm bağlantıların hepsini loaderin içinden geçiriyor kanka sen bilirsin yinede
işte aradığım yorum babalar !
haklı !

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt