çok beklersin rez baba1 ay içinde kırılır rez
teşekkür ederiz kralmukemmel
Yok reis O kadarda sürmesdi 1 sayfa geride loaderi kırmışlar1 ay içinde kırılır rez
eyvallah kral
Öyle online sistemli bir hilenin cracklemesi o kadar basit değil kitlemediğimiz yerler vardı onları görmüşte işine yaramaz
kanka o öyle değil ama gene sen bilirsin
Adam direkt loadrri kirmis hersey loaderin icinde baglantilari cektigi dosyalar vesaire, herseyi ici de zateninternal hilede loaderın koruması önemli değil önemli olan dll unpack edilememesidir
reizin kafası geleceğimden parlak çok tatlı severiz reizi
kanka aslında loader o değil ama sen bilirsinYok reis O kadarda sürmesdi 1 sayfa geride loaderi kırmışlar
orda hiçbişey yok kanka vac bypass var ööyle basit sanmayın herşeyiAdam direkt loadrri kirmis hersey loaderin icinde baglantilari cektigi dosyalar vesaire, herseyi ici de zaten
unpack yok zaten online tabanlı bir hile öyle kolay değil bişey yapılabilmesiinternal hilede loaderın koruması önemli değil önemli olan dll unpack edilememesidir
10 dkda cracklesinle dll'i çıkarsınlar bırakır giderim babaknk basite alıyorsun hileni 10 dk crackleyen illaki olur
Tamam kanka bir tane loaderin içinde 50 tane loader var vac paspas için ayrı loader war ana loaderin loaderi var bypassin loaderi var var oyu var kırmak içinde loader loaderinin loaderinin kırılması gerekiyorreizin kafası geleceğimden parlak çok tatlı severiz reizi
kanka aslında loader o değil ama sen bilirsin
orda hiçbişey yok kanka vac bypass var ööyle basit sanmayın herşeyi
unpack yok zaten online tabanlı bir hile öyle kolay değil bişey yapılabilmesi
Adam dllinden tut tüm bağlantıların hepsini loaderin içinden geçiriyor kanka sen bilirsin yinedeC# herzaman kırılabilir. Kimsede aksini idda edemez bence. Yeni nesil hilelerde loader önemli değil muhtemelen loaderi kırması hilenin çalışması için yeterli olmucaktır. Çünkü ekstradan c++ dll import korumaları görmüştüm. Bunu denemeden kırdım geçtim demek doğru olmaz.
işte aradığım yorum babalar !Tamam kanka bir tane loaderin içinde 50 tane loader var vac paspas için ayrı loader war ana loaderin loaderi var bypassin loaderi var var oyu var kırmak içinde loader loaderinin loaderinin kırılması gerekiyor
Adam dllinden tutür tüm bağlantıların hepsini loaderin içinden geçiriyor kanka sen bilirsin yinede
haklı !C# herzaman kırılabilir. Kimsede aksini idda edemez bence. Yeni nesil hilelerde loader önemli değil muhtemelen loaderi kırması hilenin çalışması için yeterli olmucaktır. Çünkü ekstradan c++ dll import korumaları görmüştüm. Bunu denemeden kırdım geçtim demek doğru olmaz.