Türk Korku Filmleri Hakkında Düşünceleriniz

kanka türklerde inanç olduğu için bu tür filmlerin konusu gerçeğe yakın olarak düşünülüyor bu yüzden gerçekten korkunç geliyor bence türk korku filmleri gayet başarılı niye sevilmiyorlar anlamıyorum yabancıların korku filmi sadece mide bulandırıcı oluyor korkunçluktan ziyade yok kafa kesiyor yok bıçak takıyor gözünü çıkarıyor o yüzden yabancı korku fimlerini pek sevmiyorum tabi güzelleri de var

Korku filmi izlemem bence gereksiz ama tabii izleyenlere saygı duyuyorum ama Cin den başla bir şey yok

Dabbe izlemisdim , siccin izlemisdim bunlarda biraz korkuydum

Bence çok kötü türkiye korku filimleri artık inli cinli konulardan çıkmalılar sarmıyor artık beni hep aynı şeyler

sonunda kısa bi yazı geçince (gerçek olaydan alınmıştır) bende o gülümseme baya bir korkuya sebep oluyor, iyi forumlar

hahaha konuyu görünce istemsizce güldüm :) Konular hep aynı cinler, büyüler, ruhlar ve görüntü kaliteleri 360p gibi ama yinede izlediğim oluyor.

Filmin değilde Sadece ve sadece sonunda yazan gerçeklerden alınmıştır cümlesinin korkuttuğu filmler😄

no vi ninguna por ahora, pero mis amigo si y andicho q son geniales!!!!

Yabancıların korku filmleri uyduruk oluyo türkler çok korkunç yapıyo ama orta yol yok D:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt