Türk Korku Filmleri Hakkında Düşünceleriniz

Hileci Elfo

Silver Üye
Arkadaşlar türk korku filmleri beni hiç korkutmamakla daha da güldürüyor . dabbe,deccal isimleri altında film çıkarıyorlar ve bunlar hep cinli minli filmler oluyor keşke daha değişik konularda yapsalar

sizin düşüncelerinizi merak ediyorum ve güzel türk korku filmi varsa aşağı yazabilirsiniz :)

Hepsi birbirinden kötü filmler Paranormal Activitiy den esinlenerek yapılmış korkuyu ve gerilimi veremiyorlar sadece jumpscare var başka hiç bir şey değil bir de çok alakasız eli yüzü kanlı tuhaf kadın klasik daha iyi şeyler yapabilirler aslında ama yapmıyorlar bildiğim güzel türk korku filmi de yok

Katılıyorum, korkutmayı beceremiyorlar ve saçma bir şekilde sürekli din üzerinden korkutmaya çalışıyorlar hepsi birbirinin aynısı olduğu için komik. Yabancı olarak da okadar korkunç olmasa da Korku kapanı serisi nun vs bizim yerli filmlerden iyidir.

Türkiyede korku filmi sadece cin filmlerinde ibaret olarak bilinen kategori.

tamamen cin ve din üstüne kurulu bunun dışında beğendiğim tek korku filmi Güzelliğin portresi gerilim daha cok ama cok hosuma gitti tavsiye ederim

inden cinden başka birşey yok bide sadece jump scares başka birşey yok.

kutsal damacanayı öneririm kardeşim onun yanında dabbede iyi gidebilir

Korkutmak yerine güldürüyorlar şu ana kadar izlediğim tüm Türk korku filmleri hüsrandı ve hep aynı hikaye cin birine musallat oluyor ve hoca onu kurtarıyor

Hiçbir şekilde korkmadığım ve tamamiyle cringe bulduğum şeydir. Aşırı derecede leş yapıyorlar arkadaşım kimse kusura bakmasın yok cinmiş yok şeymiş kendilerine özgün bir içerik yok ha olmasa bile en azından işini iyi yapsınlar. Gram korkmuyorum zevkte almıyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt