çalışır herhaldeValorantta çalışıyor mu inject etmek için?
link yok knkGüvenilir + rep
kankam ilk olarak güvenilir kendim aldım kullanıyorum şuanda sorunsuz + metin2 de tüm sunucularda her korumayı geçio ve eac battleye xigncode sorunsuz geçiyor eski uriel de bile şuan modlanmış cheat enginelerin hepsi fixken bu sorunsuz çalışıyor + kişi küfürden dolayı banlanmış yani bunla alakalı olsa konu zaten kapatılırdı yetkililer gerekni yapardı ve arkadaşa ulaşanlar forumdan olmadıgı için yeni hesaplar acıp yorum yapmışlar satan kişi rica etmişNiyeyse hiç güvenilir gelmiyor Hem forumdan banlanmış , hem de +rep diye yorum geçenlerin hepsi 1 , 2 mesajlı elemancıklar.
ücretlilink yok knk
Ücretli ise satış konusu açınkankam ilk olarak güvenilir kendim aldım kullanıyorum şuanda sorunsuz + metin2 de tüm sunucularda her korumayı geçio ve eac battleye xigncode sorunsuz geçiyor eski uriel de bile şuan modlanmış cheat enginelerin hepsi fixken bu sorunsuz çalışıyor + kişi küfürden dolayı banlanmış yani bunla alakalı olsa konu zaten kapatılırdı yetkililer gerekni yapardı ve arkadaşa ulaşanlar forumdan olmadıgı için yeni hesaplar acıp yorum yapmışlar satan kişi rica etmiş
ücretli