Tüm Hilelerin Çalıştığı Windows 10 İşletim Sistemi Kurma & Format Atma

Bunu arıyordum dostum teşekkür ederim paylaşımın için sürüme geçince haber ederim, çalışıyor olduğunu kardeşimin bilgisayarından biliyorum <3

Windows Version : 22H2 Modded

Sevgili kullanıcılarımız, forumdaki bir çok üye bazen hileleri çalıştıramıyor ve hatalar verdiğini söylüyor. Şimdi size vereceğim
işletim sistemi ISO dosyasını bir flash belleğe Rufus ile yazdırıp bilgisayarınıza format attıktan ve söylediğim şeyleri yaptıktan sonra
artık tüm hileleri çalıştırabileceksiniz. Başka platformlardaki hileler dahil artık tüm hileler bilgisayarınızda açılacak ve çalışacaktır.
Hile dışında diğer yazılımlarda çalışırken bilgisayarınızda bir problem yada sorun yaratmayacaktır. Bazı kullanıcılar hatalı windows kurulumu ve
hatalı net frame work kurulumu yaptıktan sonra genel olarak hiçbir hileyi çalıştıramıyor. Bu dediklerimi yaparsanız artık sorunlar ortadan kalkacak.

Kuruluma Başlıyoruz

1. İlk önce bir Flash bellek bulup bilgisayara takıyoruz ve Rufus programını açıyoruz.
8hXsn0z.png

2. Gösterdiğim yere tıklıyoruz ve açılan pencereden Windows ISO dosyasını seçiyoruz.
y3cgUCF.png
Uo1ukWQ.png

3. Seçtikten sonra başlat butonuna basıyoruz ve gelen mesaja tamam diyerek devam ediyoruz.
e0HnkSK.png

4. Kurulum bitince "Format Sonrası Kurulacaklar" klasörünü flash belleğe kopyalayın.
7ptbFFh.png

5. Şimdi artık bilgisayarımıza format atabiliriz. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Yeniden başlattıktan sonra flash bellek ile açılmasını sağlayın. Flash bellek onboot olsun.
Klasik windows kurulumunu gerçekleştirin. Diskleri sıfırlayın ve ileri ileri deyin kurun, geçin.

6. Kurulum bittikten sonra hemen "Format Sonrası Kurulacaklar" dosyasını açın.
Advanced System Care ve Driver Booster kurulumunu yapın. Kurduktan sonra ilk
advanced system care'i kullanın. Onu kullandıktan sonra driver booster kullanın.

7. Hepsi bittikten sonra Windows Update açın. Windows'u iyice ve tamamen güncelleyin.

8. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Şimdi AIO Runtimes Setup.exe açın ve onu kurun.

9. Bütün işlemleri tamamladıktan sonra windows update blocker'ı açın. Windows update'i devre dışı bırakın.

10. Şimdi windows defender blocker'ı açın ve defender'ı kapatın.

Hepsi bu kadardı. Defender ve update'i kapatmamızın sebebi bilgisayarın
performansını arttırmak ve hilelere müdahale etmesini engellemek.
Çünkü bazen kritik windows güncelleştirmeleri hilelerin çalışmasını önleyebiliyor
ve driver'ları bozabiliyor. Bu söylediğimiz işlemleri yaptığınızda hilelerin
bilgisayarınızda çalışmaması için bir neden yok. Bütün hileler bilgisayarınızda çalışacaktır.

ssagol benimde 22h2 artik acilmayan hileleri aciyorun

Driver booster yerine driverscloud tercih edilebilir ama yinede güzel konu diğer formatta bu sürümü kullanırım bende

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt