bedava geçen gün cracklediydin yabu bedava değilmi la
bedava geçen gün cracklediydin yabu bedava değilmi la
bedava geçen gün cracklediydin ya
Klasik türk satıcıları diyelim mi?Hocam dikkatimi birşey çekltide goodcheats namıdeğer (leadercheats) neden hep yeni ismler ile piyasaya tekrar giriyorsunuz? ne oldu yine siteyi başka birinden aldım deyip yine mi giriş yaptınız?
birebir aynı açıklama birebir aynı şeyler ingilizceye çevrilmiş site (seo bile aynı)
yeni siteleri:
dns - mail sunucuları :
@Genisys
sesiz kalmıyo genisys açıklama yaptı dedilerki şuanki ürünlerinde sıkıntı yok dediler ama geçmişe hiç bakmıyolarBir de bunun üstüne trusted alıyorlar yetkili kadrosunun görmezden geldiğini düşünüyorum
Hocam zoruma giden de bu zaten birileri açık açık herşeyi yaparken yetkili kadrosu sessiz kalıyor
Ne yani ben şimdi farklı bir isimle gelsem calisan ama ileride exit sc4m alabileceğim rat atabileceğim şeyler yapsam sonra ban yeyip yeni hesap açarak trusted alabiliyor muyum
evetNe yani ben şimdi farklı bir isimle gelsem calisan ama ileride exit sc4m alabileceğim rat atabileceğim şeyler yapsam sonra ban yeyip yeni hesap açarak trusted alabiliyor muyum
benim yazdığım şeyler de silinmiş yakında yine ban yeyip yeni isimle gelir aa pardon bu kez 3000 tl verdiyse ban yemezÇünkü trusted provider rolü için 3k ödedi goodcheats abee
şikayet konusuna aciklama yapmadan kapatmislar birdebenim yazdığım şeyler de silinmiş yakında yine ban yeyip yeni isimle gelir aa pardon bu kez 3000 tl verdiyse ban yemez