Cympex
Uzman Üye
linki yeniler misinFARKLI BİR SİTEDEN ALINTIDIR. KESİNLİKLE BANA AİT DEĞİLDİR. ASUS ANAKARTDA DENENDİ LAKİN YENİDEN BAŞLATINCA ORJİNAL SERİ NUMARASINA GERİ DÖNÜYOR HER OYUNA GİRECEĞİNİZDE YAPMALISINIZ. ASUS DIŞINDAKİLER NASIL OLUR BİLMİYORUM.!!SPOOF İŞLEMİNİ YAPTIKTAN SONRA YENİDEN BAŞLATMAYINIZ. !!! HER OYUNA GİRECEĞİNİZDE YAPMALISINIZ . (bende yeniden başlatınca orjinal hwid e geri dönüyor.)aşşağıda format atsanız bile değişmez diyor lakin benim anakart asus prime b450m-k olduğu için orjinal hwid e geri dönüyor. sizde nasıl olur bilemem.
Öncelikle windows barının sağ alt kısmından vanguard'ı kapatın.
* Windows Defender ve antivirüsünüzü tamamen kapatın. Bunların algılama sebebi 3. parti yazılım olmasıdır.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu iki komutu sırasıyla yazın;
- sc delete vgc
- sc delete vgk
Daha sonra denetim masasından program kaldır kısmına girerek valorant veya vanguard ile alakalı ne varsa kaldırın.
Valorantı yüklediğiniz konuma gidin ve valorantın tüm dosyalarını silin.
Daha sonra bilgisyarınızı yeniden başlatın.
NOT:Ben direk format atmanızı tavsiye ediyorum fakat yinede siz bilirsiniz çalışmayan arkadaşlar için söylüyorum.
Şimdi gelelim spoof işlemimize.Aşağıda verdiğim linkten "Lydian Spoofer" imizi indiriyoruz.Programı çalıştırın.
!!! Sizden License Key İsteyecektir Hiçbirşey Yazmayarak Geçebilirsiniz Orayı Veya Kafanızdan Birşey Yazabilirsiniz Program Crâck Olduğu İçin Sorun Olmayacaktır !!!.
Daha sonra önce 3 tuşunu kodlayın eski sistem bilgilerinizin fotoğrafını alın "Prnt scr ile ekran görüntüsü alıp kaydedebilirsiniz".Daha sonra herhangi bir tuşu kodlayarak geriye dönün.Şimdi 1 tuşunu kodlayın ve oraya yeni donanım kimliğinizi yazıcaksınız mesela SDGJSDOOOAKSD gibi kafanızdan yazabilirsiniz.Veya internetten guid generator gibi sitelerden donanım kimliği oluşturabilirsiniz.Bu donanım kimliği format atsanız bile değişmeyecektir onun için dikkatli olun.Şimdi spoof işlemimizi yaptık.Fotoğraf aldığımız donanım kimliğiyle karşılaştıralım bakalım değişmişmi.
T-Mac generator indirip mac adresinizi değiştirin.
Hard Disk Serial Number Changer indirip disk numaralarınızı değiştirin.
LydianSpoofer hangi sürümlerde çalışıyor bilmiyorum benim windows sürümüm 2004 sıkıntısız çalışıyor.
İşlemler çok uzun gözüksede ben sadece detaylı anlattım yapmanız 10-15 dakikayı bulmayacaktır.İyi oyunlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir