Satıldı 🔥 𝐓𝐮̈𝐫𝐤𝐢𝐲𝐞’𝐝𝐞 𝐄𝐍 𝐔𝐂𝐔𝐙! 𝐂𝐚𝐩𝐭𝐚𝐢𝐧 𝐃𝐌𝐀 𝐁𝐮𝐧𝐝𝐥𝐞 – 𝐒𝐚𝐝𝐞𝐜𝐞 𝟏 𝐀𝐝𝐞𝐭 𝐒𝐭𝐨𝐤𝐭𝐚! 🛒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hile icin uygun firmaware varmı ?

Hocam acik kutudan kastim
O degildi zaten 1 ay kullanilmis fakat iyi durumda Yaziyor yani 2. El kategorisine girmis oluyor firmware konusundada
Almayi dusunen arkadaslar varsa emulated firmware oneririm
O ilanı bilmiyorum o bizim değil, non emu firmware sadece battleye için zaten.

evet tabiki var satin alimdan sonra onerilerimi yapabilirim istediginiz firmware i kurup kargolayabilirim
Hangi firmware'ları öneriyorsun? ve hiç kullandın mı kendin dma?

O ilanı bilmiyorum o bizim değil, non emu firmware sadece battleye için zaten.

Hangi firmware'ları öneriyorsun? ve hiç kullandın mı kendin dma?
anladim hocam sizin sandim pardon

daha once kullandim evet fn icin ve onerecgim firmware duck services dan emulated 1:1 firmware olacakdir

anladim hocam sizin sandim pardon

daha once kullandim evet fn icin ve onerecgim firmware duck services dan emulated 1:1 firmware olacakdir
Ödemelerine gerek bile yok vivadodan 5 dakikada yapabilir be/eac için github source dolu firmware üzerine indirip .bat açıyorsun yapıyorsun.

Ödemelerine gerek bile yok vivadodan 5 dakikada yapabilir be/eac için github source dolu firmware üzerine indirip .bat açıyorsun yapıyorsun.
bu yapma yonetemini zaten dma hakkinda attigim uzun yorumda aciklamisdim bu konudada linkli fakat o yapilan emulated olmuyor sadece 1:1 cfw oluyor ve turnuvada top rank yapip cok report yerlerse yinede bir risk teskil ediyor emulated olan cok daha guvenli

bu yapma yonetemini zaten dma hakkinda attigim uzun yorumda aciklamisdim bu konudada linkli fakat o yapilan emulated olmuyor sadece 1:1 cfw oluyor ve turnuvada top rank yapip cok report yerlerse yinede bir risk teskil ediyor emulated olan cok daha guvenli
Tamam sen görmemişsin o yüzden bir şey demiyorum, cashcup vs kasacak arkadaşlar onunla bile oynayamazlar fazla dayanmaz, emu firmware dolu github hepsi core ve bar ile paylaşıldı onuda geçtim şu an free ekknod fw vgk'da çalışıyor bir kaç şey değiştirdiğin zaman coredan, ekknod aktif olarak be/eac için sorunsuz çalışıyor para ödeyip alabileceğin duck,diviner vs gibi firmware'lardan kat kat daha iyi zaten hepsi public pcileech pek bir şey fark etmiyor.

Tamam sen görmemişsin o yüzden bir şey demiyorum, cashcup vs kasacak arkadaşlar onunla bile oynayamazlar fazla dayanmaz, emu firmware dolu github hepsi core ve bar ile paylaşıldı onuda geçtim şu an free ekknod fw vgk'da çalışıyor bir kaç şey değiştirdiğin zaman coredan, ekknod aktif olarak be/eac için sorunsuz çalışıyor para ödeyip alabileceğin duck,diviner vs gibi firmware'lardan kat kat daha iyi zaten hepsi public pcileech pek bir şey fark etmiyor.
acikcasi sahsen ben kullanirken o isle hic urasamam direk parasini verir gecerim

hacı sa valorant için dma firmware tedarik ediyormusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt