evet tabiki var satin alimdan sonra onerilerimi yapabilirim istediginiz firmware i kurup kargolayabilirimhile icin uygun firmaware varmı ?
O ilanı bilmiyorum o bizim değil, non emu firmware sadece battleye için zaten.Hocam acik kutudan kastim
O degildi zaten 1 ay kullanilmis fakat iyi durumda Yaziyor yani 2. El kategorisine girmis oluyor firmware konusundada
Almayi dusunen arkadaslar varsa emulated firmware oneririm
Hangi firmware'ları öneriyorsun? ve hiç kullandın mı kendin dma?evet tabiki var satin alimdan sonra onerilerimi yapabilirim istediginiz firmware i kurup kargolayabilirim
anladim hocam sizin sandim pardonO ilanı bilmiyorum o bizim değil, non emu firmware sadece battleye için zaten.
Hangi firmware'ları öneriyorsun? ve hiç kullandın mı kendin dma?
Ödemelerine gerek bile yok vivadodan 5 dakikada yapabilir be/eac için github source dolu firmware üzerine indirip .bat açıyorsun yapıyorsun.anladim hocam sizin sandim pardon
daha once kullandim evet fn icin ve onerecgim firmware duck services dan emulated 1:1 firmware olacakdir
bu yapma yonetemini zaten dma hakkinda attigim uzun yorumda aciklamisdim bu konudada linkli fakat o yapilan emulated olmuyor sadece 1:1 cfw oluyor ve turnuvada top rank yapip cok report yerlerse yinede bir risk teskil ediyor emulated olan cok daha guvenliÖdemelerine gerek bile yok vivadodan 5 dakikada yapabilir be/eac için github source dolu firmware üzerine indirip .bat açıyorsun yapıyorsun.
Tamam sen görmemişsin o yüzden bir şey demiyorum, cashcup vs kasacak arkadaşlar onunla bile oynayamazlar fazla dayanmaz, emu firmware dolu github hepsi core ve bar ile paylaşıldı onuda geçtim şu an free ekknod fw vgk'da çalışıyor bir kaç şey değiştirdiğin zaman coredan, ekknod aktif olarak be/eac için sorunsuz çalışıyor para ödeyip alabileceğin duck,diviner vs gibi firmware'lardan kat kat daha iyi zaten hepsi public pcileech pek bir şey fark etmiyor.bu yapma yonetemini zaten dma hakkinda attigim uzun yorumda aciklamisdim bu konudada linkli fakat o yapilan emulated olmuyor sadece 1:1 cfw oluyor ve turnuvada top rank yapip cok report yerlerse yinede bir risk teskil ediyor emulated olan cok daha guvenli
acikcasi sahsen ben kullanirken o isle hic urasamam direk parasini verir gecerimTamam sen görmemişsin o yüzden bir şey demiyorum, cashcup vs kasacak arkadaşlar onunla bile oynayamazlar fazla dayanmaz, emu firmware dolu github hepsi core ve bar ile paylaşıldı onuda geçtim şu an free ekknod fw vgk'da çalışıyor bir kaç şey değiştirdiğin zaman coredan, ekknod aktif olarak be/eac için sorunsuz çalışıyor para ödeyip alabileceğin duck,diviner vs gibi firmware'lardan kat kat daha iyi zaten hepsi public pcileech pek bir şey fark etmiyor.
hacı sa valorant için dma firmware tedarik ediyormusunuzTamam sen görmemişsin o yüzden bir şey demiyorum, cashcup vs kasacak arkadaşlar onunla bile oynayamazlar fazla dayanmaz, emu firmware dolu github hepsi core ve bar ile paylaşıldı onuda geçtim şu an free ekknod fw vgk'da çalışıyor bir kaç şey değiştirdiğin zaman coredan, ekknod aktif olarak be/eac için sorunsuz çalışıyor para ödeyip alabileceğin duck,diviner vs gibi firmware'lardan kat kat daha iyi zaten hepsi public pcileech pek bir şey fark etmiyor.
Bulmanda yardimci oluruzhacı sa valorant için dma firmware tedarik ediyormusunuz