- Ticaret Puanı: 0 / 0
- İletişim
Bikac gune kalmamis olmaBir kac gune yazarim kardesim, su aralar pek musait degilim
Ihtimali cok yuksek
Bikac gune kalmamis olmaBir kac gune yazarim kardesim, su aralar pek musait degilim
2-3 gune kesinlesir brom, o vakte kadar elden cikarsa da canimiz sagolsun artikBikac gune kalmamis olma
Ihtimali cok yukseyawd
Tesekkurleriyi satışlar
Evet calisir hilenin priv olmasina gerek yok offsetlerini guncelledigin herhangi bir source ile bile udt olarak kullanirsinvaloda calışır mı? Ayrıca herangi bir priv hile ile uyumlu mu? acemi biri rahatlıkla kullanabilir mi? cevaplar için şimdiden teşekkürler
yani salliyorum bu sitede ki detected olmus bi hileyi kullanabilme sansim var mi ( offsetleri guncel oldugu bi senaryoda dedigin gibi )Evet calisir hilenin priv olmasina gerek yok offsetlerini guncelledigin herhangi bir source ile bile udt olarak kullanirsin
@Memati332 Açıklamasını burada belirtti zaten, Amerika da yaşadığını belirttiği için zaman farkından dolayı uyuyor olabilir akşam sanırım bir sonuca ulaşılır diye düşünüyorumzamaninda konumda aciklamaya arkadasla tartismistim ve belirtmisdim konuyu ilk defa goruyorsan bilmiyor olabilirsin bu sebeple artik konumu kirlettigini dusunuyorum bir iddada olsa bu forumda yasak birsey yaptigim eski aciklamalarida sildirdim kendisi biliyor
knk dma hileleri hiç bir zaman dt olmaz dt olan şey senin aldığın fw olur sadeceyani salliyorum bu sitede ki detected olmus bi hileyi kullanabilme sansim var mi ( offsetleri guncel oldugu bi senaryoda dedigin gibi )