Triggerbot yardım

otuzbir62

Gold Üye
Valo için triggerbot yazıyorum ateş etmiyor fikir verecek var mı ?

driverlı anca yaparsın. eğer raspberry pi pico veya o tarz bişey alırsan gerçek bir mouse gibi taklit ettirip (bilgisayara tanıtma konusunda) dilediğin gibi oynayabilirsin. şuanki hardware colorbotum çalışıyor sorunsuz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
driverlı anca yaparsın. eğer raspberry pi pico veya o tarz bişey alırsan gerçek bir mouse gibi taklit ettirip (bilgisayara tanıtma konusunda) dilediğin gibi oynayabilirsin.
triggerbot için rasberry pi almazdım alcaksa gitsin aimbot yapsın triggerbot niye yaparsın ki:D

sendinput vb. hepsi dt sanırım başka ne yapabilirim ghub_device.dll kullansam nasıl olur
oww tam gpt
ghub ı büyük iht dedi dene diye onun üzerinden calıstırmaya calısacak da gene olmaz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
triggerbot için rasberry pi almazdım alcaksa gitsin aimbot yapsın triggerbot niye yaparsın ki:D

oww tam gpt
ghub ı büyük iht dedi dene diye onun üzerinden calıstırmaya calısacak da gene olmaz
yarım gpt diyelim 😄 tavsiyen nedir

driverlı anca yaparsın. eğer raspberry pi pico veya o tarz bişey alırsan gerçek bir mouse gibi taklit ettirip (bilgisayara tanıtma konusunda) dilediğin gibi oynayabilirsin. şuanki hardware colorbotum çalışıyor sorunsuz

birisi triggerbot paylaşmış 1 aydır oynuyorum ban atmıyor nasıl çalıştığını çözemedim konu linkini de bırakırım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt