Çözüldü Trigger hack kullanamıyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DLTfuruncu53

YENEMEZSİN
Master Üye
Merhaba hack center kısmındaki valorant trigger modu bi türlü kullanamadım reklam yerini geçemiyorum

Çözüm
loader uzerınde yer alan trıgger banlatan bırsey degıl rapor uzerınden ban yersın ancak start verınce bır etkılesım almıyorsan guvenlık duvarın ve antı vırus uygulaman uygulamayı engellıyordur onları kapatıp %temp% temızleyıp tekrar denemelısınız
zaten 2 3 saate banlanacan knk uğraşma fazla ben yinede soyliyeyim reklama git de aşşağı kaydır teknojet sitesine gir ana site orası

Bende Kullanıcam Da Ban yermiyim Korkusu var Ama bazı kişilerde ban yemezsin Belli etmezsen diyor Da Riotun Anti tarama programları var Korkum o Yöneticimiz Açıklama Yaparsa Daha iyi Olur Bu konuda Onlar nasıl olduğunu iyi bilir Triggerbot dan ban yermiyiz

Bende Kullanıcam Da Ban yermiyim Korkusu var Ama bazı kişilerde ban yemezsin Belli etmezsen diyor Da Riotun Anti tarama programları var Korkum o Yöneticimiz Açıklama Yaparsa Daha iyi Olur Bu konuda Onlar nasıl olduğunu iyi bilir Triggerbot dan ban yermiyiz
ya ben cheat globale güveniyom ban yemiyoruzdur ama reklam yerini bi türlü geçemedim kimsede yardım etmiyor

ya ben cheat globale güveniyom ban yemiyoruzdur ama reklam yerini bi türlü geçemedim kimsede yardım etmiyor
Reklam yeri dediği Alta olan değil sayfanın sağ tarafında çıkan reklam knk ona tıklaman gerekiyor sonra Açılıyor Altta olan reklam değil Sayfanın kendisinde olan sağ taraftaki reklam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
loader uzerınde yer alan trıgger banlatan bırsey degıl rapor uzerınden ban yersın ancak start verınce bır etkılesım almıyorsan guvenlık duvarın ve antı vırus uygulaman uygulamayı engellıyordur onları kapatıp %temp% temızleyıp tekrar denemelısınız

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt