Çözüldü Trigger Bot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CA3SAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CA3SAR

Julius
Diamond Üye
Merhaba valorant için trigger botu en verimli şekilde nasıl kullanırım? forumdakini kullanıyorum önerebileceğiniz ayar var mı

Son düzenleme:
Ayar bilmem ama vücudunu sakla, vurup kaçabileceğin yerlerde dur. Cross kafa hizasında dursun, kafadan tek atan silahlar kullan olabildiğince ilk mermiyi kaçırma guardian ve op önerimdir kolay belli olur dikkatli ol iyi oyunlar.

kanka bak ciddi söylüyorum hile forumunda söylenir mi falan demeyin triggerbot renk körleri için yapılmış bir program ve siz bunu "hile" niyetine kullanıyorsunuz mor veya hangi renkte kullanıyorsan o rengi görünce mouse tuşuna başacaksın renk körü değilsen, 55 yaşında değilsen veya yeni doğmadıysan bunu yapabilmek gayet doğal birşey.

kanka bak ciddi söylüyorum hile forumunda söylenir mi falan demeyin triggerbot renk körleri için yapılmış bir program ve siz bunu "hile" niyetine kullanıyorsunuz mor veya hangi renkte kullanıyorsan o rengi görünce mouse tuşuna başacaksın renk körü değilsen, 55 yaşında değilsen veya yeni doğmadıysan bunu yapabilmek gayet doğal birşey.
puhahaha bir şey diyemedim

Kanka renk körleriyle olan bağlantısını çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt