NervouSpoof
Silver Üye
satış konusu açmadan ve hileyle alakalı herhangi bir detaylı bir şey paylaşmadığım halde bu kadar havlamanız enteresan videolardaki hileler tarafımıza ait ?he öylemi olmuş knk
satış konusu açmadan ve hileyle alakalı herhangi bir detaylı bir şey paylaşmadığım halde bu kadar havlamanız enteresan videolardaki hileler tarafımıza ait ?he öylemi olmuş knk
ab herşeyi geçtim bare kendi kanalına vidoyu 1080p yükleseydin besatış konusu açmadan ve hileyle alakalı herhangi bir detaylı bir şey paylaşmadığım halde bu kadar havlamanız enteresan videolardaki hileler tarafımıza ait ?
yerinde olsam konuyu kapatıp bir daha sanala girmezdimsatış konusu açmadan ve hileyle alakalı herhangi bir detaylı bir şey paylaşmadığım halde bu kadar havlamanız enteresan videolardaki hileler tarafımıza ait ?
kendini savunmaya devam etsin arkadaş taa ki ban yiyene kadar xdyerinde olsam konuyu kapatıp bir daha sanala girmezdim
banlımıyım?niye banlandı bu herif? rat filan mı acaba
Lolshanin eline bile dokunamazsin ucube seni ne ciyakliyon la hala senvideoyu benim çektirmem dışında bi sıkıntı yok yaz bakayım cevap vereyim
keşke paster olsam
Kral ama tacı s:kime geçirdim
Oyunun sadece adını değiştirmişler hile yapmak hala eskisi kadar kolay
yala olum biraz daha eline neden dokunayım o benim alttakine dokunuyorLolshanin eline bile dokunamazsin ucube seni ne ciyakliyon la hala sen