ben bencil olmaya karar verdim isime gelmeyenle konusmayacagim artik gelip karisan olursa da senin gibi yarraga oturur he cok gotun yiyorsa gel bana anlat kacmabu konunun böyle olmadığını ikimizde biliyoruz
ayrıca ben gerekini syr abine söyledim o sana anlatsın bu saaten sonrasını
uzatirim bir bokta yapamazsin ayni vaatleri verip verip duruyorsun gel artik yanima ozledim seniUYAP ile ilgili bir kaç SS attım bundan sonrasını size bırakıyorum daha da uzatırsanız daha farklı yaptırımlar olucak
Gelirse bizede haber ver kapıyı kitleyelimben bencil olmaya karar verdim isime gelmeyenle konusmayacagim artik gelip karisan olursa da senin gibi yarraga oturur he cok gotun yiyorsa gel bana anlat kacma
uzatirim bir bokta yapamazsin ayni vaatleri verip verip duruyorsun gel artik yanima ozledim seni
arkandayız biraderimattigin srcleri parayla satin aldin sorun yasadin diye paylastin birde su yazarken bebe bebe caps acmayi birak ayrica hepsi benden gelme zaten ne var ne yok paylasin benim isime geliyor
lütfen paylaş lütfen
tabi tabi haber veririm aman diyim öldürür falan şimdi biziGelirse bizede haber ver kapıyı kitleyelim
arkandayız biraderim
tanıdık geliyortabi tabi haber veririm aman diyim öldürür falan şimdi bizi
valorant source
Herkese merhaba sadece sevmedigimden ve yapılan saygısızlıklar ve kahpelikler dolayısıyla paylaşıyorum
Driver + sourceniz budur bunu evir çevir satış yap
/// KİMLERİ KAST ETTİGİMİ ANLAMIŞSINIZDIR ///
kullanmak isteyenler kullanabilir.
Driver + Soruce :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir