Open Source Tr Saticilari Source

UYAP ile ilgili bir kaç SS attım bundan sonrasını size bırakıyorum daha da uzatırsanız daha farklı yaptırımlar olucak

:D bu konunun böyle olmadığını ikimizde biliyoruz

ayrıca ben gerekini syr abine söyledim o sana anlatsın bu saaten sonrasını
ben bencil olmaya karar verdim isime gelmeyenle konusmayacagim artik gelip karisan olursa da senin gibi yarraga oturur he cok gotun yiyorsa gel bana anlat kacma

UYAP ile ilgili bir kaç SS attım bundan sonrasını size bırakıyorum daha da uzatırsanız daha farklı yaptırımlar olucak
uzatirim bir bokta yapamazsin ayni vaatleri verip verip duruyorsun gel artik yanima ozledim seni

ben bencil olmaya karar verdim isime gelmeyenle konusmayacagim artik gelip karisan olursa da senin gibi yarraga oturur he cok gotun yiyorsa gel bana anlat kacma

uzatirim bir bokta yapamazsin ayni vaatleri verip verip duruyorsun gel artik yanima ozledim seni
Gelirse bizede haber ver kapıyı kitleyelim :p

attigin srcleri parayla satin aldin sorun yasadin diye paylastin birde su yazarken bebe bebe caps acmayi birak ayrica hepsi benden gelme zaten ne var ne yok paylasin benim isime geliyor

lütfen paylaş lütfen
arkandayız biraderim

valorant source
Herkese merhaba sadece sevmedigimden ve yapılan saygısızlıklar ve kahpelikler dolayısıyla paylaşıyorum

Driver + sourceniz budur bunu evir çevir satış yap

/// KİMLERİ KAST ETTİGİMİ ANLAMIŞSINIZDIR ///
kullanmak isteyenler kullanabilir.

Driver + Soruce :

vaowwwwww

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bilmedigimden soruyom sadece esp ile ban yenir mi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt