Tr Mail Onaysız Ranked Hazır Acc Valorant

en saçma karakter cyper bana göre yetenekleri çöp ultisi açıkken ceset yokken spamlarsanız saçma sesler çıkarıyo Çekilişe katılmıyorum bu arada.
Amir el amarimi kimseye yedirmem. Ayrıca sentinel ajanı, tam olması gereken özelliklere sahip.

Breach stunları vb beni bitiriyor kanser bi çar (bizde olunca tadından yenmez) Ekai#0123

Sa Kankalar Bir Kişiye Mail Onaysız Tr Valorant Ranked Hazır Acc Vericem

Tek Şart Lolde Veya Valorantta En Nefret Ettiğiniz Heroyu Ve Sebebini Yazmak ve Dcnizi Yazmak

Yarın Saat 21:00 da açıklıyacam

Not : Çekiliş Bittikten Sonra Peşinizden Koşturmayın Eğer Açıklandıktan 1 Saate kadar ulaşamazsam size yorumlardan Rasgele Birini seçip vericem

:devilboy::devilboy:
breach iyi oynayan breach varsa kanser ediyor emr#0002

Breach çünkü millet alıp takımı trolleyerek kanser ediyor EREN#7450

Tek Şart Lolde Veya Valorantta En Nefret Ettiğiniz Heroyu Ve Sebebini Yazmak ve Dcnizi Yazmak

Not : Çekiliş Bittikten Sonra Peşinizden Koşturmayın Eğer Açıklandıktan 1 Saate kadar ulaşamazsam size yorumlardan Rasgele Birini seçip vericem

Benim sevmediğim valorant karakteri kayo olabilir ultisi çok güçlü geliyor birde jett çünkü ultisindeki bıçaklar sekmiyor falan triggerbot ve hile kullananlar çok basit vuruyor

DC: Just | Emre#4549

kj taret yuzunden sevmıyom Uchiha Madara#4114

En sevmediğim karakter : Kayo
Sebebi : Jett mainim genelde heavenda a ya kurarken a linkten ulti qq atarken ulti açıyo kafayı yemelik hero

DC : Yener#0061

Hesabı kazanmışım discorddan iletti hesabı arkadaş teşekkür ederim.

Namussuz teemo hem kör hemde namussus işid gibi bomba koyuyor 😁😁

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt