Tr Mail Onaysız Ranked Hazır Acc Valorant

Extiradeniz

Efsane Üye
Sa Kankalar Bir Kişiye Mail Onaysız Tr Valorant Ranked Hazır Acc Vericem

Tek Şart Lolde Veya Valorantta En Nefret Ettiğiniz Heroyu Ve Sebebini Yazmak ve Dcnizi Yazmak

Çekiliş Bitti !

Kazanan @winalbay istek atıldı dönmesi bekleniyor (1 saat içinde dönmezse rasgele birine vericem

Son düzenleme:

Tek Şart Lolde En Nefret Ettiğiniz Heroyu Ve Sebebini Yazmak ve Dcnizi Yazmak

Yarın Saat 21:00 da açıklıyacam

Not : Çekiliş Bittikten Sonra Peşinizden Koşturmayın Eğer Açıklandıktan 1 Saate kadar ulaşamazsam size yorumlardan Rasgele Birini seçip vericem

:devilboy::devilboy:
LoL oynamayanlar valo için mi yazsın :p

Master sağ tık atıyor kazanıyor saçma okadar
dc : MigoWic#6903

brimstone sebebi hiçbir özelliği yok neredeyse ultisi dışında
discord: Austin316#9931

Breach (I know Skye has flashes, but Breach is far worse for other reasons). I like my eyes; they're quite nice; it's a shame I can't use them at all. Breach, on the other hand, has a full site stun (as well as a mini stun and the corner clearer) that just adds to the frustration. I love it when a full site push is shut down because a Breach throws his ult across the entire thing, effectively rendering our entire team worthless; combine that with his numerous flashes and you're in for a rough time. Breach is far more annoying than Skye.
And
Jett and Reynas, 90% of the time they are a smurf

DC:*Max_well*#1179

Tek Şart Lolde Veya Valorantta En Nefret Ettiğiniz Heroyu Ve Sebebini Yazmak ve Dcnizi Yazmak

Yarın Saat 21:00 da açıklıyacam

Not : Çekiliş Bittikten Sonra Peşinizden Koşturmayın Eğer Açıklandıktan 1 Saate kadar ulaşamazsam size yorumlardan Rasgele Birini seçip vericem

:devilboy::devilboy:
neondan nefret ediyorum, kayak pistinde kayıyormuş gibi kayıyor üstüne bir de aptal ultisi varsa ölmen garanti oluyor. silinmesi gereken aptal bir hero.

kayo nedeni bazen ulti açtığımd oda açıyor yada bıçak atıyor mahfediyor a*

Kesinlikle neon, çok saçma bir karakter. Koşuyor, zıplıyor, uçuyor, kaçıyor. Üstüne birde sarsma atıp ultisini açtığında elektrik trafosu olup düşmanlara 50k volt veriyor. Çekilişe katılmıyorum bu arada.

en saçma karakter cyper bana göre yetenekleri çöp ultisi açıkken ceset yokken spamlarsanız saçma sesler çıkarıyo Çekilişe katılmıyorum bu arada.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt