efi'de kapatıcaksın derken benim bildiğim efi spoofer pcyi resliyor bootta iken bir şeyleri açıyor secure boot ise güvenl önyükleme adı üstünde bootta vs. bir şey açtırmıyorhayır zaten efi de kapatıcaksın
efi'de kapatıcaksın derken benim bildiğim efi spoofer pcyi resliyor bootta iken bir şeyleri açıyor secure boot ise güvenl önyükleme adı üstünde bootta vs. bir şey açtırmıyorhayır zaten efi de kapatıcaksın
efi yaparken secure boot'u kapatman gerkiyor zaten mesajımda onu anlatmak istemişim kusura bakma oyuna dalınca beynim bulandıefi'de kapatıcaksın derken benim bildiğim efi spoofer pcyi resliyor bootta iken bir şeyleri açıyor secure boot ise güvenl önyükleme adı üstünde bootta vs. bir şey açtırmıyor
.destan discordefi'de kapatıcaksın derken benim bildiğim efi spoofer pcyi resliyor bootta iken bir şeyleri açıyor secure boot ise güvenl önyükleme adı üstünde bootta vs. bir şey açtırmıyor
yok yok sıkıntı yok efi yapmıyorum ben zatenefi yaparken secure boot'u kapatman gerkiyor zaten mesajımda onu anlatmak istemişim kusura bakma oyuna dalınca beynim bulandı
.destan discord
ben bu şekilde çözdüm kısacasıyok yok sıkıntı yok efi yapmıyorum ben zaten
ben direkt secure boot açıyorum ben tpm bypass var tpm açıkken ban yemememi sağlıyor spoof çakıyorum üstüne bitiyorben bu şekilde çözdüm kısacası
bu arada çık gir yapınca hata tekrar oluşuyor çözememişim ama rahat 10 15 maç attımben direkt secure boot açıyorum ben tpm bypass var tpm açıkken ban yemememi sağlıyor spoof çakıyorum üstüne bitiyor
bu arada çık gir yapınca hata tekrar oluşuyor çözememişim ama rahat 10 15 maç attım
Nerden satın alabilirizben direkt secure boot açıyorum ben tpm bypass var tpm açıkken ban yemememi sağlıyor spoof çakıyorum üstüne bitiyor