efiyle kaldırdımefi spoofer değilse secure boot gerekli değil tpm bypass'da bedava şekilde bulman imkansıza çok yakın
mac + ip adressini değiştirip oyuna girerken vpn aç her seferinde oyun açılınca kapatAktif bir ban'ı olan varsa tpm ve secure boot
efiyle kaldırdım
tpm siz giriyorum zaten o vpn muhabbeti bende işe yaramamıştımac + ip adressini değiştirip oyuna girerken vpn aç her seferinde oyun açılınca kapat
anakarttan anakarta değişiyor o durum disk biçimi vs de etkiliyor+ tpm kapalı, secure açıkmış! kapatsamda bir sorun olacağını sanmıyorum daha öncesinde de bunu yapmıştım
tpm siz giriyorum zaten o vpn muhabbeti bende işe yaramamıştı
bu arada method aklımda eğer bu tür sorunu olan varsa deneyebiliriz
methodu açıklama şansın var mı?+ tpm kapalı, secure açıkmış! kapatsamda bir sorun olacağını sanmıyorum daha öncesinde de bunu yapmıştım
tpm siz giriyorum zaten o vpn muhabbeti bende işe yaramamıştı
bu arada method aklımda eğer bu tür sorunu olan varsa deneyebiliriz
knk all spoofları denedim+ efi spoof, secure + tpm açıkken vanguard kurdum sonrasında son kez amidewinden id değiştirdim restart atarken biostan amd cpu ftpm kapattım sonrasında tpm hatası vermeden giriş yaptım bir önceki yaptığımda da böyle yapmıştım 2 hafta dayandı amamethodu açıklama şansın var mı?
reis secure boot açarak girersen efi spoof işlemezknk all spoofları denedim+ efi spoof, secure + tpm açıkken vanguard kurdum sonrasında son kez amidewinden id değiştirdim restart atarken biostan amd cpu ftpm kapattım sonrasında tpm hatası vermeden giriş yaptım bir önceki yaptığımda da böyle yapmıştım 2 hafta dayandı ama
reis secure boot açarak girersen efi spoof işlemez