O karta OC yapmak pek performans artışı sağlayacağını düşünmüyorum yinede yapmak istiyorsan bu videoya bir bak.
Valorant oynarken sanallaştırmayı kapalı tutarsan TPM veya Secure Boot hatası vereceğini sanmıyorumTeşekkür ederim aslında amacım oyun oynamak değil sadece bir şey denemek istiyorum ama daha önceden de başıma geldiği için oyuna girerken bana Tpm securo hatası verecek bypass bile olsa olur acaba one time spoofer tpm ve securo boot pypasslı iş yapar mı ?
Hocam int kafede valo hesabima gireyim dedim tpm ve hvci hatası verdi nasi duzeltcem bunu hvci açamıyorumda defendere girmeme izin vermiyor cüce herifValorant oynarken sanallaştırmayı kapalı tutarsan TPM veya Secure Boot hatası vereceğini sanmıyorum
düzeltemezsin maalesef bilgisayarı yeniden başlattığında yinede her şey eski haline dönecek hvci'yi açmayı başarıp bilgisayarı yeniden başlatsanda bir ihtimal başka hesap kullanırsan gidebilir hvci hatasıHocam int kafede valo hesabima gireyim dedim tpm ve hvci hatası verdi nasi duzeltcem bunu hvci açamıyorumda defendere girmeme izin vermiyor cüce herif
Anladım kral eyvdüzeltemezsin maalesef bilgisayarı yeniden başlattığında yinede her şey eski haline dönecek hvci'yi açmayı başarıp bilgisayarı yeniden başlatsanda bir ihtimal başka hesap kullanırsan gidebilir hvci hatası