eski dediğin 2-3 sene önceki videolarsa en fazla 50-60 fps alırsın çok oynayabileceğini sanmıyorumTpm, Securo boot ve Hvc-i Olmayan bilgisayarda Valorant Oynanır mı ? bilgisayarım oldukça eski ama eski videolara baktığımda en azından 90 120 arası fps veriyor. Önerileriniz nedir ? Teşekkürler
Zaten onun için işlemci ve ekran kartı Overclock yapıcam yine aynı fpsleri alırım diye düşünüyorumeski dediğin 2-3 sene önceki videolarsa en fazla 50-60 fps alırsın çok oynayabileceğini sanmıyorum
Ekran kartı ve Güç kaynağının watt değerini öğrenebilirmiyiz OC için.Zaten onun için işlemci ve ekran kartı Overclock yapıcam yine aynı fpsleri alırım diye düşünüyorum
TPM V.S HATASI ALIRSINTpm, Securo boot ve Hvc-i Olmayan bilgisayarda Valorant Oynanır mı ? bilgisayarım oldukça eski ama eski videolara baktığımda en azından 90 120 arası fps veriyor. Önerileriniz nedir ? Teşekkürler
Ekran kartı 49 watt power supply 450Ekran kartı ve Güç kaynağının watt değerini öğrenebilirmiyiz OC için.
Ciddi misin sen ya ? Benim sorum zaten bu hataya bir cevap olsun diyeTPM V.S HATASI ALIRSIN
ekran kartın ne dostum bu arada tpm hatası almazsınEkran kartı 49 watt power supply 450
Ciddi misin sen ya ? Benim sorum zaten bu hataya bir cevap olsun diye
GT 730 İşlemcim İntel i7 3770 k nasıl tpm hatası almazsam securo alıcam ki büyük ihtimal ikisinide alırım anakartım desteklemiyor aslında 1155 pinlerin hiç biri desteklemiyor Tpmekran kartın ne dostum bu arada tpm hatası almazsın
O karta OC yapmak pek performans artışı sağlayacağını düşünmüyorum yinede yapmak istiyorsan bu videoya bir bak.Gt 730
GT 730 İşlemcim İntel i7 3770 k
O ekran kartıni önceden kuulaniyodum 1ay önce 60fpsGt 730
GT 730 İşlemcim İntel i7 3770 k nasıl tpm hatası almazsam securo alıcam ki büyük ihtimal ikisinide alırım anakartım desteklemiyor aslında 1155 pinlerin hiç biri desteklemiyor Tpm