bypassi nerden bulacak kanka her spooferda tpm bypass yok300-400 TL'ye TPM bypass bulamazsın 1K 1,50K'ya çıkar bütçeni lifetime spoofer al
Reklama girecek olmasa burada paylaşırdım ancak bana ulaşırsan yardımcı olabilirim. (Ben satmıyorum satan yerin web sitesini ve Discord sunucusunu ileteceğim.)bypassi nerden bulacak kanka her spooferda tpm bypass yok
boş yorum felan atmadım ben senin anakartını bilmeden bu yorumu yaptım ve boş yorum olarak düşünüyorsan gidip saçma salak kişilerden dolandırılmaya devam edebilirsin.Her anakart desteklemiyor onu boş yorum atmayın.
Onun yerine lifetime bir spoofer alabilir TPM çipi her seferinde başa çıkmayacak sonuç olarakne uğraşıyorsun git tpm chipi al 10 15 dolara
Yani eğer anakart destekliyorsa ve hile kullanmıycaksa biri bu yöntem başarılı bence fix ihtimali olmayan bi yöntemne uğraşıyorsun git tpm chipi al 10 15 dolara
eğer bir anakartda tpm chipi yoksa spoof işe yaramayacak dostum ben bunu bildiğim için bu yöntemi sundum sonrasında o chipi spooflayabilirOnun yerine lifetime bir spoofer alabilir TPM çipi her seferinde başa çıkmayacak sonuç olarak